До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кобальтовий – наймодніший колір сезону весна-літо 2023

У новому сезоні кобальтовий – найефектніший вибір. Цей насичений, яскравий, глибокий синій неможливо не помітити. Сукні довжини міні та максі, костюми зі спідницею та пальта: vogue.ua зібрав наймодніші кобальтові образи сезону весна-літо 2023.

Akris
Akris

Реклама

Не дивно, що саме кобальтовий став головним кольором сезону, адже він чудово поєднується з іншими яскравими відтінками та добре пасує до всіх нейтральних тонів. Надихнутися на нові стилістичні поєднання допоможуть образи з колекцій Loewe та AcneStudios. Обидва бренди зробили ставку на римування яскраво-синього та полумʼяно-червоного, який знайшов своє місце у взутті та аксесуарах.

Loewe
Loewe

Acne Studios
Acne Studios

Утім, найелегантнішим стане саме кобальтовий totallook. Дизайнери пропонують безліч варіантів: від максісуконь, що пасуватимуть як на щодень, так і для особливих заходів, як-от у Akris, до костюмів зі спідницею, ідеальних для офісних образів, як у Rokh. Актуальні вирізи також знайшли своє місце на кобальтових сукнях, яскраве свідчення тому — модель від Off-White.

Rokh
Rokh

Off-White
Off-White

Valentino
Valentino

Vogue.ua зібрав 7 речей кобальтового кольору, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183799;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.