До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими штанами 2023 року

База гардеробу, зокрема добре скроєні штани, дозволить вдосталь поекспериментувати у новому сезоні. Темно-сині моделі можуть здатися не найпривабливішим рішенням, але якщо ретельно продумати їхній крій, вони стануть одним із найважливіших елементів щоденних образів. Vogue.ua зібрав 7 наймодніших штанів на 2023 рік.

Срібло

Isabel Marant
Isabel Marant

Реклама

Срібло — серед ключових трендів весни-літа 2023. Одна з найяскравіших ідей стилізації — побудувати образ довкола блискучих металізованих штанів, як у Isabel Marant. Подібні моделі однаково добре будуть виглядати в поєднанні з футболкою і сорочкою на ґудзиках.

Широкі

Tibi
Tibi

Широкі штани залишаться з нами надовго. Рекомендуємо звернути увагу на темно-сині широкі штани з атласною обробкою від Tibi, стилізовані на подіумі з чорною футболкою.

Вільний фасон

Bally
Bally

Пара екстравагантних вільних джинсів ніколи не буде зайвою. Поєднуйте їх із обтислою сорочкою та великою кількістю золотих прикрас, як на показі модного Дому Bally.

Прямий крій

The Row
The Row

Цей образ від The Row доводить, що black total look може виглядати круто. Шукайте пару із високою посадкою та ширшими прямими штанинами.

Білі штани

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Білі штани — незамінний літній must-have. Найбільш актуальною моделлю стануть варіанти з широкими штанинами і високою талією. Поєднуйте їх із блейзером великого розміру іншого кольору, як у Dries Van Noten, і створіть новий повсякденний костюм.

Карго

Coperni
Coperni

Штани карго знову в моді. Вони вже цілий рік є улюбленою моделлю зірок, серед шанувальниць — Ріанна, Дуа Ліпа, Емілі Ратаковські, Гейлі Бібер, а також Джиджі та Белла Гадід. Надихнутися на нову стилізацію допоможе образ Coperni, де штани карго пісочного кольору поєдналися з білою мереживною майкою.

Костюмні штани

AMI
AMI

Елегантний брючний костюм є надійною основою будь-якого гардеробу, оскільки жакет і штани також можна носити окремо із повсякденними речами для більш розслабленого вигляду. Щодо силуету, віддайте перевагу моделям із високою посадкою та вільними штанинами. Завищений крій додасть корпоративному костюму модних конотацій.

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.