До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довгі сукні – мінімалістична знахідка сезону весна-літо 2023

Довга сукня – ідеальний вибір для будь-якого образу. Прийдешнього сезону дизайнери роблять ставку на моделі з повною відсутністю декоративних елементів, надаючи перевагу особливостям крою. Це і не дивно: саме такі сукні якнайкраще пасуватимуть як для святкових образів, так і для щоденних виходів. Vogue.ua зібрав найгарніші довгі сукні, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Ports 1961
Ports 1961

Реклама

Saint Laurent
Saint Laurent

Темні кольори віднайшли своє місце в колекціях SaintLaurent та Ports 1961. Ентоні Ваккарелло віддав першість земельним відтінкам. Так, у сезоні весна-літо 2023 дизайнер представив довгу сукню, що повторює вигини тіла, доповнену каптуром, який надає образу необхідної таємничості. Ports 1961 надали перевагу моделям із шовку, що струменіють, – саме в такій сукні дефілювала Белла Гадід під час шоу бренду в Мілані.

Max Mara
Max Mara

Tod's
Tod's

Valentino
Valentino

Звісно, навесні неможливо уявити гардероб без спокійних і базових відтінків. Нюдовімаксісукні були помічені у MaxMara, Valentino та Tod's. Останні два бренди зробили ставку на прямий крій та надмірно збільшену довжину, тоді як MaxMara представили лляну сукню з акцентною лінією талії, що якнайкраще підійде для спекотних літніх днів. Утім, не покидають подіуми і яскраві кольори. За неоново-рожевим варто звернутися до Versace, а за більш приглушеним відтінком – до Fendi.

Versace
Versace

Fendi
Fendi

Vogue.ua зібрав 5 максісуконь, які стануть справжньою мінімалістичною знахідкою прийдешнього сезону.

<b>Reformation</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.