До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Brat Girl Summer: що має бути в образах впевнених в собі дівчат

У червні 2024 року англійська популярна співачка Charli XCX випустила шостий студійний альбом під назвою Brat. Відтоді в модній індустрії точаться дискусії про те, що означає бути Brat Girl. Дехто вважає, що це означає носити одяг кислотно-зеленого кольору, оскільки обкладинка альбому саме такого кольору, інші думають, що це означає поводитися як невихована дитина. Обидві думки помилкові. Бути brat – це мати мало грошей, але багато зухвалості, рвані колготки, чорні штани та ідеальну фігуру.

Charli XCX
Charli XCX

Для початку давайте з'ясуємо, як краще перекласти слово brat? Прямий переклад цього англійського слова українською — "розпещена дитина". Проте, термін Brat Girl має більш специфічне значення в сучасній англійській мові. Він описує молоду жінку, яка впевнена в собі, зухвала і повністю приймає себе. У цьому контексті більш підходящим перекладом для Brat Girl українською буде "зухвала дівчина" або "впевнена в собі дівчина". Однак, в поточному контексті слово "стерво" також може бути альтернативою перекладу для збереження сенсу.

Так хто ж така Brat Girl відповідно до Charli XCX? Це радше впевнена у собі та зухвала дівчина, яка не переймається про дороге брендове вбрання. Це дівчина, яка не боїться носити рвані колготки та чорні штани, але при цьому вважає себе стильною та привабливою. Це про те, щоб мати свій власний, неповторний стиль, незалежно від товщини гаманця.

Charli XCX
Charli XCX

Справжня Brat Girl – це та, хто, заглядаючи у дзеркало туалету клубу, бачить розпатлану поп діву. Сама Charli XCX порівнює цей дух із "пачкою цигарок, запальничкою Bic та білою відкритою майкою". Її сумка – це скарбничка історій вечірок: там можна знайти все, від простроченої підводки для очей до чеків з ресторану та портативного вентилятора. Вона завжди на хайпі, пахне трендовими парфумами та має, можливо, трохи перепалене волосся. Brat Girl – це незалежність. Вона вважає себе стильною та впевнено використовує сленгові вислови. А коли втомиться, підзаряджається енергетиком та музикою улюбленої співачки Robyn.

Аби дізнатися більше про "стартовий пакет", необхідний для статусу Brat Girl, гортайте далі.

Атрибути настрою

Дармовис LUTOKU
Дармовис LUTOKU
Сережки HUGO KREIT
Сережки HUGO KREIT
Чохол для телефона RESINS
Чохол для телефона RESINS
Парфум Paris Hilton Eau De Parfum
Парфум Paris Hilton Eau De Parfum

Реклама

Формула вбрання №1

MAISON MARGIELA
MAISON MARGIELA
COS
COS
SKIMS
SKIMS
All In
All In

Формула вбрання №2

Enfants Richés Deprimes
Enfants Richés Deprimes
REISS
REISS
Manokhi
Manokhi
Prada
Prada

Формула вбрання №3

Aeyde
Aeyde
Вінтажна куртка Edwin
Вінтажна куртка Edwin
Футболка Praying
Футболка Praying
Aries
Aries

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.