До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Атласна сукня пастельного кольору — улюблений вибір модниць цього літа

Fendi

Атласна сукня ідеальна річ для теплого сезону. Особливо нейтрального кольору, ніжного і простого. Такі сукні вибирають найелегантніші жінки для денних і нічних заходів. Loewe, Roksanda та Givenchy наповнили колекції весна-літо 2024 атласними максісукнями. Vogue.ua зібрав найкрасивіші моделі пастельних кольорів, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Prada
Prada

Реклама

Атласні або шовкові сукні вирізняються особливим шармом, який робить їх ідеальними для вечірньої прогулянки чи офіційного заходу. Модні бренди швидко оголосили їх зірковим одягом своїх колекцій і вдалися до експериментів: від вигадливого крою й спокусливих драпірувань до простих мінімалістичних силуетів. Але формула "пастельні відтінки плюс прямий крій" залишається найпопулярнішою. Якщо ви схиляєтеся до класичного стилю, натхненого грецькою естетикою, Fendi представили сукню відтінку Baby blue, яка ідеально втілює це бачення.

Fendi
Fendi

З іншого боку, колір шампанського і обережне драпірування — основа французької елегантності. Givenchy продемонстрували, що дизайн savoir-faire не вимагає буяння кольорів, щоб привернути увагу.

Givenchy
Givenchy

Loewe, з характерною для них пристрастю до експериментаторства, додали до атласної сукні деталі, завдяки яким її стало легко вписати у вуличний стиль. Плаття прямого крою пастельного жовтого кольору в поєднанні з балетками зі стразами — приклад витонченого розслабленого образу.

Loewe
Loewe

Victoria Beckham у весняно-літній колекції представили "Haute Couture, який переплітається з офіційним костюмом" — переосмислення концепції вечірнього одягу. У лінійці можна побачити елегантну сукню з декоративними воланами, які зав’язуються на горловині, що відкриває одне плече.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.