КУПИТИ КВИТКИ

6 способів носити трикотаж цього сезону

Сезон теплого кашеміру та вовни в розпалі, і колекції осінь-зима 2024/2025 запрошують нас бути більш авантюрними з трикотажним одягом. Від джемперів, обмотаних навколо шиї чи накинутих на плечі, до стильного поєднання светрів зі спідницями та total knit looks: vogue.ua зібрав 6 ненудних способів носити трикотаж цієї осені.

Трикотаж + ремінь

Chloe
Chloe

Реклама.

Цього сезону Chloé вдаються до стилістичних хитрощів: свої ефектні трикотажні комплекти та комбінезони бренд доповнив скульптурними ременями, що є розумним способом зменшити обʼєм великих джемперів або трикотажних суконь і створити витончений силует.

Трикотажний шарф

Erdem
Erdem

Тема драпірування, завжди актуального восени, була розкрита Erdem за допомогою великих довгих шарфів, схожих на пончо. Зростання популярності джемперів із вбудованими шарфами тільки підкреслює те, що ця тенденція продовжить набирати обертів цього сезону.

Барвистий трикотаж

Prada
Prada

Prada зробили ставку на ошатний настрій, представивши яскраві кардигани в стилі Брі Ван де Камп, персонажа телесеріалу "Відчайдушні домогосподарки". Найсміливіші модниці носитимуть барвисті кардигани не соло, а в поєднанні з джемпером з круглим вирізом контрастного яскравого відтінку.

Total knit look

Ferragamo
Ferragamo

Якщо використання різних кольорів здається занадто ризикованим кроком, то найпростіший спосіб додати трикотаж у свій щоденний гардероб — це дотримуватися одного кольору, як це можна було побачити у Ferragamo, де ідея стильних ансамблів знайшла своє місце у трикотажних спідниці, джемпері та кардигані.

Оверсайз-трикотаж + обʼємна спідниця

Molly Goddard
Molly Goddard

Офісний дрескод зверху, вечірка— знизу: так можна описати образ з колекції Molly Goddard. Бренд вирішив поєднати обʼємний сірий светр з романтичною асиметричною спідницею з тюлю та, звісно, балетками, зірковим взуттям цієї осені. Надихайтеся цим прикладом, щоб перестати обирати між двома настроями.

Джемпер на плечах

Skall Studio
Skall Studio

Темно-синій джемпер з круглим вирізом — красива інвестиція, але найвитонченіший спосіб носити улюблений трикотаж цієї осені — майстерно обмотати його навколо шиї. Це драпірування на плечах було помічено в колекціях таких брендів, як Michael Kors і Skall Studio, перш ніж набрати зʼявитися і на Паризькому Тижні моди, де гіганти індустрії моди використовували джемпер, щоб додати додаткової краси образу.

За матеріалами Vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.