До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

4 речі, яких варто позбутися в сезоні осінь-зима 2024/2025

Починати новий модний сезон потрібно із чистого аркуша, а це означає, що без ревізії у власному гардеробі не обійтися. Безперечно, є речі, які залишаться з нами на роки як позачасова база, але ж ніхто не скасовував нових покупок, які освіжать стиль. Від принту аrgyle до вузьких шарфів: vogue.ua зібрав 5 речей, які втратили свою актуальність, і запропонував трендові моделі, якими варто їх замінити.

Прибрати: потертий денім

Придбати: сяйливі джинси

Undercover
Undercover

Реклама

Stella McCartney
Stella McCartney

Показ Undercover сезону осінь-зима 2024/2025 став справжньою подією, але саме пара джинсів з торочками з мішури з їхньої колекції привернула увагу публіки. Ніжна золота мішура, що ковзала по штанині вздовж зовнішніх швів, була однією з найбільш популярних деталей сезону. Основний меседж цих оригінальних речей, натхнених фільмом Віма Вендерса "Ідеальні дні" — про токійського прибиральника, який знаходить красу в найбуденнішому, — полягав у тому, що ніщо не є таким, як здається. Зі свого боку, Stella McCartney вивели на подіум джинси зі вставками з екошкіри, а також всипані лелітками, відповідно до свого постійного прагнення показати, що стійка мода також може бути крутою — як і сяйливі джинси, далекі від традиційних класичних і функціональних штанів.

Прибрати: картуз

Придбати: вузький шарф

Aaron Esh
Aaron Esh

Gucci
Gucci

Прийдешнього сезону варто відмовитися від не надто практичних аксесуарів, як-от картуз, віддавши перевагу вузьким шарфам, що відсилають до стилю Y2K у всій його інді красі. Цей трендовий аксесуар ніби кричить: "Я — Кейт Мосс, яка вийшла за продуктами в Ноттінг-Хілл в 2005 році". Просто і стильно.

Прибрати: пальто з нечіткою текстурою

Придбати: трикотаж з принтом argyle

Dior
Dior

Rave Review
Rave Review

Коли справа стосується верхнього одягу, варто подумати про практичність. Звісно, вовняні та кашемірові пальта — справжня класика осінньо-зимового сезону, яка нікуди не піде з плином часу. Та цього року слід також звернути увагу на джемпери, лонгсліви та светри з принтом argyle, які були помічені у Rave Review і Dior. Затишні, практичні і круті: ця тенденція спонукає пошукати скарби в гардеробі своїх бабусі та дідуся.

Прибрати: масляно-жовтий

Придбати: хакі

Ferragamo
Ferragamo

Saint Laurent
Saint Laurent

Колірні тренди захоплюють модну публіку щосезону. Цієї осені слід залишити в минулому популярний влітку масляно-жовтий та віддати перевагу вже класичному для осінньо-зимової гами кольору хакі, як у колекціях Ferragamo та Saint Laurent. Джинси, блузи, топи та, звісно, верхній одяг: хакі впевнено пофарбував собою майже всі елементи сезонного гардероба.

За матеріалами Vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.