До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виразні сережки — наймодніший streetstyle-тренд цього сезону

Виразні сережки — найкраща інвестиція, щоб підкреслити будь-який модний ансамбль: це доводять виходи модниць під час останніх Тижнів моди. Обʼємні та сміливі, вони є всім що треба, щоб додати образу характеру.

Реклама

Круглі помаранчеві, які можна носити з сумкою з торочками та чорним шкіряним пальто, білі сережки у формі сонця, що додають максималізму наймінімалістичнішому образу, чи ткані квіти, що поєднуються з перлами або стразами — на вулицях модних столиць було помічено безліч прикрас. Інші варіанти вигадливі й ексцентричні: реалістичні сережки у формі вишні та позолочені круасани — лише деякі з них. Всі додадуть образам химерності і стануть приводом для розмов.

Можливо, найдоступніша тенденція вуличного стилю, яку варто включити у свій гардероб, — ідеальна пара ефектних сережок. Незалежно від того, вибираєте ви срібні обручі чи фантастичні скульптурні прикраси, головне — не цурайтеся аксесуарів, які привертають увагу.

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.