До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найстильніші образи гостей на Тижні моди в Лондоні

Коли Тиждень моди в Нью-Йорку завершився, всі погляди поринули у бік британської столиці. Після стриманого графіка минулого сезону, спричиненого смертю королеви Єлизавети II, лондонський Тиждень моди повернувся у форму. У розкладі знову з'явилися такі зіркові бренди, як JW Anderson, Molly Goddard, Christopher Kane, Erdem та Roksanda. Не розчарували й образи streetstyle-інфлюенсерів, які цього разу сфокусували свою увагу на кольоровій шкірі, блакитному денімі, картатих жакетах, затишних трикотажних ансамблях та яскравих брючних костюмах.

Реклама

Тиждень моди в Лондоні зарекомендував себе як майданчик для експериментів. Саме на вулицях британської столиці часто можна побачити найнесподіваніші стилістичні поєднання та комбінації відтінків. Цього сезону модниці одягали романтичні сукні з оборками в парі з кедами, блискучі сукні поєднували з об'ємними бомберами, сукні з деніму одягали поверх джинсів, а штани заправляли у в'язані гетри. Найстильніші образи streetstyle-інфлюенсерів дивіться у нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.