До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити гоночні шкіряні куртки цієї весни

Байкерський стиль цього сезону весна-літо 2023 на піку популярності, а шкіряна куртка, що відсилає до образів гонщиків Формули 1, стала його центральним елементом. Раніше у 1990-х роках мотоциклетні шкіряні куртки у повсякденному гардеробі носили Наомі Кемпбелл, Кейт Мосс та Сінді Кроуфорд, а зараз такі зірки, як Кендалл Дженнер та Гейлі Бібер, популяризують байкерський стиль. Так, наприклад Кендалл носить жовто-чорну мотокуртку Bates Rave із прямими синіми джинсами Khaite, білим базовим топом і шкіряними черевиками The Row, тоді як Гейлі поєднує куртку в гоночному стилі з чорною мінісукнею Balenciaga, шкіряними чоботами на рифленій підошві та жовтою сумкою Prada Cleo.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Реклама

Гоночні шкіряні куртки є навесні чудовою альтернативою класичним косухам та об'ємним бомберам. Розпізнати їх можете по похилих плечах, круглому коміру на заклепці, ребристим деталям, грубій фурнітурі, всіляким нашивкам у стилі Формули-1, а також поєднанню чорного з червоним, білим, синім і жовтим кольорами. Носіть їх зі штанами-карго, широкими або прямими джинсами, короткими зухвалими спідницями та шкіряними штанами, надихнувшись образами streetstyle-інфлюенсеров.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.