До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити білий колір щодня у новому сезоні

Білий узвичаєно вважати непрактичним кольором у повсякденному дрескоді, проте неможливо не погодитися, що світлі образи завжди так приємно носити. Монохромна біла колірна палітра привертає більше уваги, ніж чорні образи, має особливий шарм і елегантність. Цього сезону пропонуємо навчитися носити білий колір щодня, адже це так красиво та вишукано.

Реклама

Білий total look — один з найефектніших стилістичних прийомів, з яким важко буде змагатися будь-якому іншому відтінку. Це може бути класичний брючний костюм, лаконічна сукня в парі з маскулінним пальтом, спідниця в довжині максі і шовкова блуза — варіантів десятки. Якщо ж одягатися в біле з ніг для голови не ваша історія, тоді пропонуємо носити цей елегантний колір в дуеті з іншими відтінками. Позачасовим рішенням на всі випадки життя стане мікс чорного та білого — класика, яку хочеться носити завжди. Модні інфлюенсери часто використовують цей прийом у складанні своїх образів. До того ж білий легко подружити абсолютно з будь-якими відтінками за рахунок його ахроматичності. Спробуйте скласти образи з блакитним, коричневим, бежевим і рожевим кольорами. Більше модних прикладів дивіться у нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.