До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити бежеві штани цього сезону

Стриманий і класичний бежевий колір — один з найуніверсальніших відтінків у гардеробі. Можливо, хтось вважає його трохи нудним, але насправді цей колір є ідеальним полотном для експериментів та позасезонною базою. Так, бежевий колір можна носити у монохромних образах, міксуючи кілька різних фактур і відтінків, грати в багатошаровість та комбінувати з іншими кольорами — від пастельної гами до насичених відтінків. У весняному гардеробі пропонуємо звернути увагу саме на бежеві штани, які виручать вас у будь-якій ситуації.

Реклама

Streetstyle-зірки обожнюють бежеві штани, які легко можуть скласти конкуренцію чорним моделям. Це не менш класичний відтінок, який пасує абсолютно всім типам фігур — треба тільки обрати правильний фасон. Цього сезону модниці пропонують носити бежеві штани-карго с білими топами-алкоголичками, поєднувати штани-палацо з довгими сорочками чи навіть делікатними сукнями, міксувати штани з відворотами зі спортивними речами, або носити моделі прямого крою з елегантними жакетами. Небанальні приклади стилізації на щодень дивіться в нашій галереї

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.