До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити білі жакети цієї весни

Білий жакет — універсальний та позасезонний елемент гардероба. У холодний період його можна носити в багатошарових образах, накидаючи поверх нього пальто і шарф, а в теплу пору поєднувати з топами і штанами, сорочками і джинсами, короткими спідницями і лоферами зі шкарпетками або одягати на голе тіло з ефектними прикрасами ввечері. Варіантів стилізації може бути десятки, але сьогодні ми хочемо показати вам чотири актуальні та прості способи в новому весняно-літньому сезоні.

Реклама

З денімом

Поєднання деніму та білого жакета — одне з базових і простих рішень на щодень. Тим не менш, за рахунок кольору блейзера воно матиме свіжий вигляд в порівнянні з темними варіантами. Ви можете стилізувати образ за допомогою туфель та сумки-багета — або ж зручних кросівок та місткої сумки. Дівчатам, які хочуть трохи ускладнити свій образ, пропонуємо накинути на плечі светр і додати головний убір, надихнувшись прикладом streetstyle-зірки Тамари Калініч.

Монохром

Немає більш елегантного та ошатного монохромного образу, ніж total-white. Прикладом є it-girl Леоні Ганне, яка вибрала для свого виходу біле вбрання Jacquemus. Лляна максіспідниця легко потоваришувала з білим жакетом із квітковим бутоном на талії, босоніжками з тонкими ремінцями та сумкою на плече Le Bambino long. У такому образі можна піти на побачення, весілля чи гарний літній захід.

З лоферами і білими шкарпетками

Лофери з білими шкарпетками — актуальний стилістичний прийом, який потрібно встигнути спробувати навесні. Крім поєднання з короткими спідницями зі складками у стилі препі, носіть це гостромодне комбо із білими жакетами. Піджак об'ємного маскулінного крою можна вдягати замість сукні — ми впевнені, вам сподобається цей трендовий прийом.

Класика

Ну і, звичайно, класика — позачасове поєднання білого верху та чорного низу ніколи не вийде з моди. Тому якщо у вашій гардеробній є чорні штани, спробуйте носити їх із білим блейзером на голе тіло та гостроносими човниками за прикладом streetstyle-активісток. Ця модна формула ніколи не підведе.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.