До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які пуховики вибирають модниці цього сезону

Зима вже майже на порозі, а це означає, що настав час утеплюватися. Найпопулярнішим та найактуальнішим верхнім одягом цього сезону є пуховики. Практичні, теплі, комфортні та універсальні пухові куртки не лише захистять вас від холодної погоди, а й будуть модним елементом у зимовому образі. Щоб не помилитися з відтінком, кроєм і дизайном пуховика, пропонуємо подивитися, які моделі вибирають streetstyle-інфлюенсери цього сезону.

Реклама

Крім теплих пальт і шуб зі штучного хутра, цієї зими модниці вибирають пуховики. Дівчата носять об’ємні моделі з високими комірами, подовжені варіанти нижче від колін, стьобані моделі, пуховики у формі бомберів, шкіряні варіанти, а також куртки до талії, які можна вдягати з високим штанами або джинсами, щоб візуально подовжити силует. Крім базових молочних відтінків, чорних і сірих кольорів, streetstyle-зірки роблять ставку на життєрадісні кольори: жовтий, червоний, рожевий, синій та зелений. На вулицях модних столиць можна помітити поєднання пуховиків з короткими спідницями, елегантними сукнями, утилітарним денімом, шкіряними штанами й діловими костюмами.

<b>Які пуховики обирають модниці цього сезону</b>
Найкращі пуховики осінь-зима 2022/23

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.