До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити яскраві светри цього сезону

Найсміливіші кольори прикрашають цього сезону гардероби streetstyle-інфлюенсерів. Дівчата вибирають зелені, помаранчеві, сині, жовті та рожеві відтінки светрів, які є найліпшим модним антидепресантом. Радимо і вам придивитися до светрів у життєрадісних відтінках, які легко позбавлять осінньої хандри і додадуть яскравості вашому стилю.

Streetstyle

Крім нейтральних светрів, які традиційно складають основу теплого гардеробу, цієї осені streetstyle-зірки головних столиць моди роблять ставку на яскраві відтінки, які, виявляється, дуже легко вписати в повсякденний гардероб. Носіть їх як акцентну деталь з чорними штанами та шкіряними плащами, поєднуйте з синім денімом і грубими черевиками, міксуйте з романтичними спідницями та утилітарними брюками-карго. Якщо ви не боїтеся яскравих кольорів, то можете спробувати надягти відразу кілька яскравих відтінків. Наприклад, рожевий чудово подружиться з помаранчевим, а зелений складе пару фіолетовому відтінку. Більше модних образів для натхнення дивіться у нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.