До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших пуховиків сезону осінь-зима 2022/2023

ОЛЕКСАНДРА СЕМЕНЧЕНКО

Сезон пуховиків от-от розпочнеться. Тренд на теплі зимові пальта ніколи не був таким актуальним у моді, як цього разу, оскільки вони поступово стали основним елементом верхнього одягу серед дизайнерських колекцій, і цей вплив був збільшений завдяки модницям і знаменитостям. Пуховик, мабуть, є найкласичнішим предметом зимового гардероба, тож vogue.ua зібрав 5 наймодніших моделей сезону осінь-зима 2022/2023.

Принти

Пуховики з принтом є одним з ключових елементів теперішнього сезону. Вибирайте трендові мотиви, як-от графічні чорно-білі, як у MSGM, анімалістичні візерунки, як у Dries Van Noten, або принт tie-dye, як у Off-White. Такі пуховики точно стануть у пригоді для нестандартного та стильного образу.

Реклама
Dries Van Noten
MSGM
Off-White
Неон

Неонові кольори — один з найцікавіших трендів цього року, і зимовий одяг не є винятком. Яскраві пуховики синього, рожевого й помаранчевого кольорів створять ідеальний барвистий образ і зможуть поліпшити настрій своїй власниці. Шукайте улюблений варіант у Ienki Ienki, Barbara Bui та 2 MONCLER 1952.

Barbara Bui
Ienki Ienki
2 MONCLER 1952
Вкорочені

Укорочена куртка взимку може здатися недоречною, але теплий пуховик однаково забезпечить затишок у найхолоднішу погоду. Крім того, короткий силует надає цьому класичному стилю верхнього одягу надсучасний вигляд.

Patou
Dolce&Gabbana
Heliot Emil
Металік

Ще одним нововведенням сезону стало блискуче покриття. "Металеві" пуховики класичних відтінків, як у Versace, або навіть яскравих кольорів, як у Avellano, здатні підлаштуватися під будь-який гардероб, навіть під вечірній.

Versace
Dior
Avellano
Довгі

Для максимального тепла, захисту від вітру й негоди вибирайте довгі пуховики. Такі ультратеплі моделі, схожі на ковдру, у своїх осінньо-зимових колекціях презентували Ottolinger, Dion Lee та Vetements.

Ottolinger
Vetements
Dion Lee

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.