До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити кольорові светри цієї весни

Ефектний трикотаж — ідеальне доповнення до весняного гардероба. Нехай він буде невимушено накинутий на плечі в теплий весняний день чи акуратно заправлений під пальто, тренч чи жакет — светр стане найкращим другом навіть у несприятливу погоду. Окрім модниць, яскраві плетені светри також обирали і чоловіки: у Копенгагені увагу привернули різноманітні текстури та подовжені рукави, а в Нью-Йорку — рожево-жовта смужка.

Реклама

Плетені кардигани, трикотажні светри, картаті та флористичні візерунки чи навіть трендовий принт trompe l'oeil — зірки вуличної моди раз-у-раз обирали ефектні моделі, які поєднувалися з позачасовими джинсами, актуальними спідницями-олівець, штанами-карго та максіпідницями. Супроводжували образи модників не менш яскраві аксесуари, як-от барвисті мінісумки, кольорові колготки та взуття, а також ансамблі різноманітних прикрас. Надихнутися на ненудну весняну стилізацію допоможуть виходи streetstyle-зірок під час останніх світових Тижнів моди.

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.