КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: туфлі Salomé – наймодніше взуття цього сезону

Вуличний стиль світових Тижнів моди показав багато взуття на пласкій підошві, починаючи від балеток і завершуючи Мері Джейн. Проте серед поціновувачків підборів є специфічний дизайн, який можна було неодноразово побачити в поєднанні з найрізноманітнішими стилями. Це туфлі Salomé, які знову повертають собі свою популярність. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок і розібрався, з чим носити це взуття цієї осені.

Реклама.

Туфлі Salomé мають усі шанси стати одним із найпомітніших взуттєвих трендів цієї осені. Версія чорного кольору є однією з найкращих інвестицій. Для свого виходу Анна Делло Руссо обрала туфлі з металевими деталями та зробила їх абсолютним головним героєм образу, що складався з джинсової спідниці та топа нейтральних тонів. Це взуття може бути також чудовим вибором як для білої, більш жіночної сукні, так і для чорного смокінга.

Трендові кольори сезону осінь-зима 2024/2025 також є хорошим ресурсом, якщо ви хочете зробити ставку на взуття Salomé цього року. Ferragamo включили в свою колекцію це взуття, яке визначається центральним ремінцем, який регулюється по щиколотці, у таких кольорах, як червоний та бордовий. Модниці не залишилися осторонь та зʼявилися на вулицях модних столиць у монохромних образах, що складаються з атласної сукні та відповідної сумки з пір’ям. Якщо у вас є червоний тренч, ви також можете пограти, додавши базові речі такого ж тону, як-от светр і легінси або вузькі штани. Сумка чорного кольору стане чудовим завершальним штрихом.

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.