КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: сірий костюм – головна інвестиція сезону для урочистих виходів (і не тільки)

Він може мати декілька постатей і від цього є лише привабливішим. Мова про сірий, відтінки якого коливаються від найсвітлішого, який нагадує осіннє небо, до графітового – відтінку мокрого асфальту. Цього сезону тандем сірого кольору та вишуканого костюма є настільки вартим місця в гардеробі, що достатньо переглянути всього декілька образів з вуличної моди, аби в цьому впевнитися.

Launchmetrics
Launchmetrics

Реклама.

Класичний костюм зі штанами та жакетом у сірому кольорі має декілька варіантів стилізацій. Якщо до картатого структурного костюма не хочеться нічого додавати, то звичайний вільний костюм з широкими штанами можна доповнити спідницею (час згадати про гучний тренд вдягання спідниці поверх штанів) або накинутим на плечі шарфом. Це, до речі, один з наймодніших способів носити шарф цього сезону осінь-зима 2024/2025.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Тижні моди в Парижі та Нью-Йорку підтвердили, що officecore лише міцнішає, тому вдало підібраний костюм стане гарним вибором, щоб провести день в офісі, а вечір – у ресторані чи навіть на танцях. Бажаючи урізноманітнити свій вибір, поекспериментуйте з жакетом. Наприклад, зверніть увагу на приталений варіант з одним ґудзиком та високим коміром. Найзручнішим взуттям до костюма традиційно залишаються лофери та кросівки.

Launchmetrics
Launchmetrics

Костюмні бермуди є позачасовою моделлю довгих шортів, які спочатку ми обирали якраз-таки для офіційних виходів. Оберіть модель з високою талією та доповніть бермуди подовженим жакетом. Такий образ обов'язково доповніть аксесуарами, на кшталт сумки та вишуканої пари взуття.

Launchmetrics
Launchmetrics

А ще – зверніть увагу на спідниці та капрі! По-перше, капрі нині в моді, а їх класичний варіант подовжить силует й точно запам'ятається. По-друге, щодо спідниці, – навіть якщо ви не збираєтеся повертатися до школи, стиль, натхнений шкільною формою, є прикладом розслабленої елегантності, який можна інтерпретувати, як забажається. Обов'язково взувайте лофери зі шкарпетками, це – база.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.