КУПИТИ КВИТКИ

Жакети, сорочки та лофери: естетика "знову до школи" стала головним трендом цієї осені

Перехід на осінній гардероб найбільше до душі модницям, які люблять багатошаровість та залюбки занурюються в навчання чи роботу. Адже походи в офіс чи на лекції це найкраща можливість "вигуляти" образи з плісированими спідницями, лоферами та жакетами. Так-так, ця осінь стала найліпшим часом для так званої естетики "знову до школи", яку ми впевнено втілюватимемо до першого снігу.

Photo: Phil Oh
Photo: Phil Oh

Реклама.

Осінь традиційно вважається часом нового життя, що стосується і моди. Бренди показують нові весняно-літні колекції, fashion-інфлюенсери створюють модний контент, а видання пропонують ідеї образів та надихають знайденими стилізаціями.

Цієї осені захоплення шкільною модою інтерпретується безліччю способів: хтось надає перевагу спідницям, сорочкам, трикотажним речам та жакетам, а комусь більше до душі регбі топи, футбольні футболки та кепки. Це все — вільне споглядання на сучасну моду, яку ми так цінуємо цього року, заохочуючи експерименти.

Далі представляємо варіанти стилізацій з наймоднішими елементами гардероба, які так чи інакше належать до естетики "знову до школи". Лофери в поєднанні з шортами та спідницями, біла сорочка з будь-чим, кепка для розслабленого вигляду, плісирована спідниця для згадок про школу та найлегша у всі часи комбінація жакета з костюмними штанами.

Гортайте образи нижче для осіннього натхнення.

Лофери – найкраще взуття на осінь

Edward Berthelot/Getty Images
Edward Berthelot/Getty Images

Біла сорочка – універсальна річ для стилізації

Jade Tillman Belmes/Getty Images
Jade Tillman Belmes/Getty Images

Бейсбольна кепка – те, що треба для полегшення образу

Photo: Phil Oh
Photo: Phil Oh

Плісирована мініспідниця – ностальгія за школою

Photo: Phil Oh
Photo: Phil Oh

Жакет та штани – найкраще поєднання в усі часи

Photo: Phil Oh
Photo: Phil Oh

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.