До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: обʼємна спідниця — головна інвестиція цього літа

Тенденції сезону весна-літо 2024 дали зрозуміти, що спідниці будуть частиною колективного літнього гардероба. Крій, який був візуалізований спершу в мікроверсіях, тепер укоротив тканину і без того ризикованих мініспідниць. Цього літа дизайнери та streetstyle-зірки вшановують обʼємні моделі. Рюші та складки, додані до тюлю або твіду, створюють особливий силует, гідний казки. Такі модниці, як Анна Делло Руссо, приєдналися до тренду, додавши широкі спідниці у свої вбрання, підтверджуючи, що це один із улюблених варіантів поціновувачок моди. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи знаменитостей та зʼясував, як ефектно носити обʼємну спідницю цього літа.

Рюші і головний колір літа

Реклама

Мона Патель здивувала індустрію появою в короткій сукні, в якій виділялися яскраві жовті волани. Відтінок, що позиціонується як один із головних кольорів літа, заполонив модні столиці у всіх своїх версіях.

Силует русалки

Хоча ми звикли бачити силует русалки в довгих приталених сукнях, мініспідниці також поєднують його з не меншим успіхом. У цьому випадку — з плісированою нижньою частиною, яка разом із бантами та рукавами-буфами забезпечує помпезний результат. Однак це набагато більш повсякденний одяг, і його легше додати в повсякденне життя, ніж схожу довгу версію, оскільки його можна поєднувати з короткими топами або простими футболками. Обʼємна біла спідниця ідеально пасує для імпровізованих зустрічей з друзями та неформальних ситуацій.

Ніжний рожевий

У цьому випадку головним героєм став пастельний рожевий. У спідниці із заниженою лінією талії з силуетом Corolle тюль створює романтичний акцент, який важко відтворити з іншими матеріалами. Це досягається завдяки вільній структурі спідниці, яка розвівається під час руху.

Спідниця bubble

Базуючись на мінімалізмі, ця спідниця стає обʼємнішою завдяки силуету bubble. Цього літа рекомендуємо взяти до уваги біли total look, у якому романтична спідниця поєднується з сорочкою. Так можна отримати один із найжіночніших, простих і вишуканих образів сезону, який легко відтворити.

Твідова спідниця

Твід, типовий для осені та зими, як і коричневі тони, цього літа знайшов своє місце на мінісукнях ніжного рожевого кольору, щоб створити один із найкрасивіших образів для відпустки. Коли температура не така висока, ці типи речей з довгими рукавами — справжня чарівна паличка: пасують для подій, які вимагають певного етикету, і гарантують комфорт.

З декоративними елементами

Завдяки цікавим деталям, як-от пір’я або торочки, обʼємні спідниці досягають повної універсальності. Пристосовуючись до найбільш невимушених святкових моментів, вони здатні однаково добре адаптуватися до повсякденного чи вечірнього вбрання.

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.