До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 7 пар кросівок, які обожнюють модниці цього сезону

Кросівки вже давно стали незамінною класикою жіночого гардероба, та навіть ця категорія підвладна швидкоплинним тенденціям. Так сталося з adidas Samba: минулого року вони були тотальним об'єктом жадання, допоки цей трон не посіла модель Gazelle. Тепер увага прикута до SL 72 коричневого кольору, які до свого гардероба вже додала Белла Гадід. Утім, варто віддавати перевагу позачасовим моделям, які гарантують універсальність. Vogue.ua зібрав 7 пар кросівок, які обожнюють модниці й які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Salomon XT-6

Реклама

Серед усіх варіантів у списку модних кросівок сезону весна-літо 2024 саме моделі кавового кольору є найбільш виграшним варіантом. Miu Miu, Coach і Dries Van Noten — це деякі з брендів, які зробили їх зірками своїх колекцій. На ринку представлена безліч варіантів, зокрема SL 72 від adidas, 574 від New Balance та, звісно, XT-6 від Salomon. Поєднуйте ці кросівки з білими джинсами карго, укороченими футболками та шкіряними бомберами.

New Balance 550

Мінімалізм 1990-х є джерелом натхнення для нових поколінь, і ми продовжуватимемо бачити його і в повсякденному, і в офіційному вбранні. Дотримуйтесь порад модниць і вибирайте кросівки New Balance 550 у поєднанні з прямими джинсами, трикотажним светром в тон і тонким ременем.

Чорні adidas Superstar

Трохи гранжу в повсякденному стилі нікому не завадить, що підтверджують і зірки стритстайлу. Йдеться про кросівки adidas Superstar чорного кольору. Ця пара, яка підкорила вулиці в 2000-х роках, знову готова додати в гардероб альтернативного духу. Ідея полягає в тому, щоб римувати їх із мішкуватими джинсами, трикотажним топом в стилі печворк та довгими рукавичками.

Nike Jordan

Баскетбольні кросівки Nike — це універсальна та позачасова класика, яку варто розглянути цього сезону. Вони справді можуть мати характер і водночас сучасний вигляд. Доказом є фотозвіт з останніх Тижнів моди, що підтверджує, який ефектний вигляд можуть мати світло-блакитні моделі з білими джинсами. Доповніть вбрання футболкою з принтом і університетською курткою — ідеальний образ, щоб втілити тренд шкільної естетики.

adidas Gazelle

Звичайно, головні конкуренти adidas Samba не могли бути відсутніми в цьому переліку. Модниці все частіше обирають інші ретро-моделі німецького бренду, і тепер у центрі уваги кросівки Gazelle в яскравих кольорах. Пара з замшевою обробкою та чарівними відтінками ідеально пасує для додавання кольорового акценту до повсякденного вбрання. Комбінуйте їх із прямими джинсами та світлими светрами.

Converse Run Star

Цієї весни варто зупинити свій вибір на взутті з трековою платформою. Мова йде про кросівки Run Star від Converse — спокусливий варіант, який напевно приверне увагу багатьох. Ця модель поєднується з усім: сукні, мініспідниці і, звичайно, білі джинси з ботанічним принтом — безпомилковий альянс, щоб виглядати неймовірно протягом усього сезону.

New Balance 530

Невимушена елегантність зі спортивним взуттям досягається лише за допомогою однієї пари — New Balance 530. Це ключ до того, щоб виглядати витончено, не відмовляючись від комфорту. Недаремно вони є фаворитами багатьох модниць. Ця пара чудово виглядатиме у поєднанні зі світлими джинсами, білими футболками та стриманими блейзерами.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.