До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: гід найелегантнішими босоніжками цього сезону

Сучасні модні тенденції полягають у тому, щоб робити ставку на легку елегантність і практичність, і за революцію відповідало покоління Z. Тож "традиційне" взуття відходить на другий план, щоб надати більшої уваги босоніжкам на платформі, моделям яскравих кольорів або варіантам зі шкіряними ремінцями. Щоб "відпочити" від типових мокасинів, лоферів та балеток, Vogue.ua зібрав гід найелегантнішими босоніжками сезону весна-літо 2024.

Босоніжки на підборах з ремінцями

Реклама

Цього сезону вибирайте класичні моделі з ремінцями, які ніколи не розчарують, адже вони виглядатимуть бездоганно в будь-якому контексті. Streetstyle-зірки носять їх із сірими костюмами, які складаються з плісированих штанів і великого блейзера, та доповнюють образ блузою з V-подібним або круглим вирізом.

Босоніжки "танга" на підборах

Цієї весни головна модна ідея полягає в тому, щоб поєднувати вечірні елементи, як-от босоніжки "танга", із діловими, — наприклад, традиційними блейзерами та білими сорочками. Дотримуйтесь порад модниць і наважтеся змінити свій щоденний стиль за допомогою сріблястої мідіспідниці з лелітками.

Босоніжки на пласкій підошві

Босоніжки на пласкій підошві мають бездоганний вигляд не тільки в літньому вбранні або з одягом, придатним для пляжного відпочинку. Вони також можуть адаптуватися до ділового стилю: секрет полягає в тому, щоб поєднувати їх із мідісукнями в стилі бохо або моделями з атласу, а також стильними чорними блейзерами.

Босоніжки на підборах

Цієї весни робіть ставку на подвійний денім — вбрання, яке складається з мішкуватих сірих джинсів, сорочки в тон і білої майки. Звичайно, босоніжки на підборах будуть частиною головоломки — щоб покращити результат.

Босоніжки з квадратним мисом

Не нехтуйте деталями та вибирайте виразне взуття. Уникайте гумових босоніжок і натомість віддавайте перевагу мінімалістичним моделям на пласкій підошві з квадратним мисом та ремінцями. Вони чудово поєднуються як із сукнями, так і з вузькими джинсами. Доповніть образ асиметричною блузою та яскравою сумкою.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.