До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 способів носити джинсові шорти цього літа

З настанням літа прийшов час і для улюблених джинсових шортів. Універсальні та зручні, це ідеальний варіант, щоб зберегти прохолоду, не поступаючись стилем у найспекотніші дні. Не дивно, що шорти з деніму стали незамінним літнім одягом, адже поєднуючи їх у різні способи, можна створювати унікальні образи та адаптувати їх до будь-якої ситуації. Можливості безмежні: від одягу, що вирізняється максимальною повсякденністю, до пляжного образу. Vogue.ua зібрав 5 простих способів поєднання джинсових шортів, які варто опробувати цього літа.

Повсякденний образ

Якщо потрібен невимушений, але вишуканий образ, спробуйте поєднати плісировані укорочені джинсові шорти з білою майкою. Додайте лофери зі шкарпетками та сумку-тоут, і ви отримаєте простий і зручний образ для пообіднього шопінгу чи вечірньої прогулянки.

Реклама

У стилі бохо

Щоб створити богемний і водночас сучасний образ, обирайте шорти з потертостями та блузу в стилі гіпі з квітковим принтом. Доповніть вбрання босоніжками на плоскій підошві й об'ємними прикрасами, як-от браслети чи намиста в етнічному стилі.

Athleisure

Якщо віддаєте перевагу спортивному стилю, але з витонченим відтінком, виберіть джинсові оверсайз-шорти з бейсбольною або баскетбольною футболкою з графічним малюнком і поєднуйте все це з босоніжками на підборах. Додайте необхідні коштовності, щоб підкреслити образ, і доповніть вбрання сумкою та протисонцевими окулярами cateye. Результатом буде образ, настільки ж еклектичний, як і універсальний.

Позачасовий образ

З іншого боку, якщо ви хочете створити елегантне вбрання без шкоди для комфорту, найкраще вибрати джинсові шорти із завищеною талією, базову сорочку та легкий чорний блейзер. Варто додати також нюдові туфлі на підборах і сумку середнього розміру, аби отримати ідеальний образ для вечері на свіжому повітрі або для особливого випадку.

Розслаблений образ

І нарешті, ми не могли говорити про джинсові шорти, не згадавши про пляж. Тож пропонуємо цю комбінацію, ідеальну для прогулянок уздовж берега, але також чудово екстрапольовану в місто. Комбінуйте джинсові шорти з укороченим топом з квітковим принтом та замініть пляжний кошик на мінісумку. Доповніть наряд протисонцевими окулярами та босоніжками чи еспадрільями в римському стилі.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.