До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 6 стильних літніх образів для ефектних виходів

Під час останнього Тижня моди в Австралії модниці з усього світу демонстрували мінімалістичний підхід до вуличного стилю, тож максіспідниці та блейзери великого розміру лідирували цього сезону. Кольорова палітра загалом була приглушеною відвідувачі показів обирали багато монохромних або нейтральних образів у кремових і насичених коричневих тонах. Коли справа доходить до силуетів, модниці здебільшого вдаються до крайнощів: чи то мікро- чи мініспідниці, чи моделі довжини максі. Vogue.ua зібрав 6 ідей для літнього вбрання, які можна запозичити у зірок вуличного стилю Сіднея.

Нейтральна палітра кольорів

Реклама

Ніщо так сильно не асоціюється з настанням теплих днів, як ніжні нейтральні відтінки, як-от молочний або кремовий. Цього літа робіть ставку саме на них за допомогою костюма вільного крою та взуття з гострим мисом.

Максіспідниця + туфлі в стилі Мері Джейн

Шовкові максіспідниці актуальні як ніколи, тож не дивно, що модниці обирають їх для своїх стильних виходів. Поєднання довгої спідниці з туфлями у стилі Мері Джейн — безпрограшний варіант.

Денім у дусі 1980-х

Денім, улюблений матеріал майже всіх дизайнерів, цього літа знаходить своє відображення в асиметричних спідницях, прикрашених квітковими аплікаціями, та різноманітних кроптопах. Необхідної модної ностальгії цьому образу додадуть аксесуари, як-от фігурна сумка та протисонцеві окуляри.

Відтінки заходу сонця

Натхнена невичерпною хроматичною палітрою, яку небо може набути на заході сонця, сукня з ефектом деграде готова до найефектніших весняно-літніх образів. Як альтернативу, пропонуємо робити вибір у бік яскравих комплектів, римувати які можна з улюбленим взуттям нейтральних відтінків.

Жовтий і коричневий

Нестандартне колірне поєднання може бути напрочуд елегантним. Шовковий коричневий комплект якнайкраще пасуватиме до "голого" топа з мережива ніжно-жовтого відтінку.

Плісирована спідниця + блейзер

Спідниці-плісе мають красивий вигляд у монохромних образах, зокрема в білому кольорі, а також неодноразово довели свою практичність та універсальність. Римуйте їх з приталеним блейзером та обʼємними аксесуарами.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.