До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 12 наймодніших суконь цього сезону

Головний предмет жіночого гардероба, сукня щосезону адаптується до тенденцій поточного моменту. Інколи проста та мінімалістична, інколи сексуальна та нарочито вичурна, вона супроводжує нас у будь-якій ситуації, будь то прогулянка містом, весільна церемонія, особлива нагода чи офісний дрескод. Головною перевагою сукні також є те, що її можна носити в будь-який сезон: тепла і затишна взимку та легка і повітряна влітку. Цього весняно-літнього періоду особливу популярність набули обтислі силуети з підкресленою жіночністю (як-от моделі у білизняному стилі, з рюшами, оборками або навіть прозорі), позачасові маленькі чорні сукні, а також денімові варіанти. Vogue.ua зібрав 12 найстильніших суконь сезону, які варто додати у свій гардероб уже зараз.

Сукня в стилі бохо

Літня основа повертається щороку, не втрачаючи своєї актуальності. Завдяки об’єму, довжині максі та фольклорним принтам сукня в стилі бохо неодмінно знайде своє місце у вашому гардеробі.

Реклама

Джинсова сукня

Оскільки джинсова сукня сьогодні вважається більш безпечною для навколишнього середовища (завдяки зменшенню споживання води під час виробництва), вона продовжує залишатися ультрамодним елементом повсякденного образу.

Трикотажна сукня

Головні переваги трикотажної сукні — затишок та універсальність, а також її можливість ефектно підкреслити силует.

Чорна сукня

Якщо в гардеробі є одна обов’язкова річ, то це чорна сукня. Популяризована для повсякденного використання Коко Шанель, відтоді вона ніколи не покидала пантеон найвидатніших речей, які необхідно мати. Ультрашикарна, але в жодному разі не сувора — це визначення базової чорної сукні.

Сукня кроше

Сукня кроше — це модель у стилі 1970-х, яку ми з любов'ю дістаємо з гардеробів, щойно повертається гарна погода. У поєднанні з сумкою-кошиком із рафії та сабо вона нагадує про культові образи Джейн Біркін.

Сукня зі зборками

Зоряна мить суконь зі зборками настала, тож цей тренд гарантує ефектну появу за будь-яких обставин.

Квіткова сукня

Флористична сукня — миле нагадування про те, що ми носили в дитинстві, — сама по собі символізує прекрасну пору року.

Сукня з рюшами

Популяризована у 2000-ті роки, сукня з рюшами саме тоді мала свій перший успіх. Через 20 років ми повертаємося до неї, спокушені грою об’ємів і м’якими кольорами.

Сукня sunset

Натхнена невичерпною хроматичною палітрою, яку небо може прийняти на заході сонця, сукня з ефектом деграде готова до найефектніших весняно-літніх образів.

Прозора сукня

Незважаючи на те, що на перший погляд це може здатися складним для носіння, прозора сукня є частиною трендів вже кілька сезонів поспіль. Ми надихаємося образами Кейт Мосс 1990-х років і рекомендуємо носити її в багатошаровому вигляді поверх боді, а також гарного комплекту білизни з високою посадкою.

Сукня-сліп

Ще одне гучне повернення: сукня-сліп із шовку чи атласу з мінімалістичним шармом, яка поєднується з усім.

Лляна сукня

Сукня з льону точно знає, як протистояти літній спеці з шиком і привабливістю.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.