До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-звіт: як модниці носять образи з квітковими прикрасами

Що ближче літо, то сильніше бажання носити романтичні образи з квітковими прикрасами, які цього сезону вийшли на перший план у колекціях дизайнерів. Свою любов до флористичних аплікацій засвідчили Loewe, Carolina Herrera, Bottega Veneta, MSGM, Magda Butrym і Blumarine. У створенні колекції Loewe весна-літо 2023 року Джонатан Андерсон надихнувся антуріумом, його штучні квіти прикрасили майже кожен образ. Згодом цей тренд ми бачили на Зендаї, Кендалл Дженнер і Дакоті Фаннінг. Тим часом на вулицях модних столиць streetstyle-зірки продовжують демонструвати свої приклади стилізації. Дівчата зав'язують на шиї ніжні троянди та півонії, доповнюють брошками жакети, блузи та навіть утилітарне вбрання з деніму.

@tamara
@tamara

Реклама

Квіткові плаття польської дизайнерки Магди Бутрим — справжній гіт цього літа. Бренд зробив тривимірні квіти своєю візитною карткою, прикрашаючи ними топи, спідниці та сукні. Ці образи особливо припали до душі модницям. Дженніфер Лопес уподобала рожеву сукню з трьома трояндами на комірці, а Тамара Калініч вибрала шовкову сукню з об'ємними плечима та глибоким V-подібним декольте, по центру якого був великий квітковий бутон. Ханна Шонберг одягла білу мерехтливу мініспідницю і топ із квіткою, а Вероніка Ферраро зробила ставку на сексуальну квіткову сукню зі шлейфом.

@tineandreaa
@tineandreaa

@hoskelsa
@hoskelsa

@emilisindlev
@emilisindlev

Ще один бренд, який сподобався streetstyle-інфлюєнсеркам цього сезону — Blumarine. Дівчата одноголосно вибирали короткі та довгі напівпрозорі сукні з тонкого трикотажу із квітковими аплікаціями. Леоні Ганне поєднувала жовте міні з воланами з козаками на музичному фестивалі Coachella 2023, Емілі Сіндлев одягла довге плаття з бутонами троянд у парі зі шкіряним тренчем, а Ельза Госк доповнила образ у пудрово-рожевому відтінку блискучими туфлями та квіткою у волоссі.

@darjabarannik
@darjabarannik

@marylijean
@marylijean

@carodaur
@carodaur

Тренд на великі квіткові аплікації та брошки ми вже зустрічали раніше, в середині нульових. Тоді цю тенденцію популяризувала Керрі Бредшоу у фільмі "Секс і місто". Квіткові брошки прикрашали її сукні, базові майки та жакети — і стали фірмовим елементом її стилю. Сьогодні цей прийом використовують streetstyle-інфлюєнсерки. Дівчата зав'язують квіти на шиї і на стегнах замість пояса, прикрашають ними лацкани піджаків і туфлі. Більше модних прикладів стилізації дивіться у нашій добірці.

@_jeanettemadsen_
@_jeanettemadsen_

@leoniehanne
@leoniehanne

@ninasandbech
@ninasandbech

@hannaschonberg
@hannaschonberg

@giuliadelellis103
@giuliadelellis103

@veronicaferrraro
@veronicaferrraro

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.