КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: найвишуканіші білі образи з льону та бавовни на літо 2024

Лляний костюм влітку — як пуховик взимку: обов'язково варто мати хоча б один. Загалом легкі літні костюми втілюють неперевершений настрій літа. Здається, достатньо поглянути на легку сукню чи комплект із шортів та сорочки в білому кольорі, щоб відчути атмосферу тепла та відпустки. Vogue.ua зібрав найвишуканіші білі образи, які будуть вам до смаку цього літа.

Photo: Instagram @sestro.u
Photo: Instagram @sestro.u

Реклама.

Сорочка + шорти

Класика літнього жанру — сорочка із шортами. Нині існує безліч варіантів подібних комплектів, які можна вдягати і на ділову зустріч, і на відпочинок біля моря. Надихаємося ажурним варіантом костюма SESTRO з елегантною сорочкою і шортами з рюшами та образом TOTAL WHITE із шортів на мотузці, топу та лляного жакета.

Сорочка + штани

Тренд цього літа — подовжена сорочка або халат, в яких так і хочеться пройтися узбережжям. Така комбінація буде ідеальним варіантом для відпочинку — збираєтеся ви до Італії чи дихати свіжим повітрям Карпат. Легкі комплекти від CICI COCO та ANNAFOXY втілюють тренд на прозорість та легкий літній настрій.

Сорочка + спідниця

Тренду прозорості дотримуються і в цьому поєднанні. Найбільш повсякденний варіант пропонують Cultoni із сорочкою з довгими рукавами та мідіспідницею на ґудзиках. Натомість образ від PODYH з двоярусною мідіспідницею з фігурним краєм та блузою буде відмінним вибором, щоб відвідати урочисту подію.

Сукня

Білі літні сукні також серед трендів цього сезону. У бренду Masculine Femо́ne є цікава позиція з мідісукнею з особливим верхом та невеликим геометричним вирізом. За мінісукнею можна піти до молодого бренду JUNEJULY — їхня коротка лляна сукня заворожує простою формою та елегантним V-подібним вирізом. Найкращою парою обом образам будуть еспадрильї на танкетці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.