До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 речей, які потрібно мати в гардеробі до того, як вам виповниться 30 років

Створити найкращу колекцію одягу найпершої потреби нелегко. Це завдання передбачає багато спроб і помилок, незліченну кількість годин, проведених в магазинах і сайтах, і неабияку наполегливість. Однак речі, придбані з розумом, а не імпульсивно, витримають випробування часом. Особистий стиль розвивається поступово, тому модні тенденції стають для нас менш актуальними, коли ми дізнаємося, що нам личить.

Реклама

На щастя, після того, як ви підберете ідеальний одяг, ви побачите, що одягатися щодня набагато приємніше. Маючи сформований капсульний гардероб, ви можете додавати аксесуари, які оновлюють образ відповідно до сезону. Подумайте про свій спосіб життя, фігуру та палітру кольорів, яка вам личить. Перш за все: уникайте швидкої моди. Намагайтеся інвестувати у високоякісні речі, аби вони довше жили у вашому гардеробі.

Класичні джинси

Незалежно від того, який крій вам найбільше подобається на вашому типі фігури, класичні джинси будуть актуальними у будь-який сезон, за будь-яких трендів і в будь-який період вашого життя. Інвестуйте з розумом, і ви носитимете ту саму пару протягом багатьох років.

Класичні штани

Добре скроєні та зшиті штани є невіддільною частиною гардероба. Рекомендується мати навіть кілька пар в альтернативних кольорах.

Мініспідниця

Якщо у вас ще немає мініспідниці, настав час додати її у свій гардероб. Вибирайте ту довжину, яка вам комфортна, і демонструйте свої ноги з беззаперечною впевненістю.

Структурований блейзер

Жоден гардероб не обійдеться без структурованого блейзера, як і класичних штанів. Ця річ пасує до будь-якого випадку: від робочих зустрічей до романтичних вечорів.

Зимове пальто

Інвестуйте в пальто, яке пасуватиме вашій фігурі, а не перевантажуватиме її, а також у дизайн, який ви захочете носити, щоб зустрічати прохолодні місяці в повному комфорті.

Прикраси, які можна передати в спадок

Незалежно від того, чи носите ви прикраси, які успадкували від вашої бабусі, чи хочете інвестувати в ті, які передасте самі, у сентиментальних ювелірних виробах є щось особливе, що витримує випробування часом.

Шарф

Чи є краще відчуття, ніж намотати м’який шарф на шию серед зими? Оберіть універсальний шарф з якісного та довговічного матеріалу, який ви зможете носити щороку.

Кепка

Незалежно від того, гуляєте ви з собакою, збираєтеся на швидку пробіжку чи просто маєте погану зачіску, кепка відносно нейтрального кольору, яку ви можете миттєво надіти, — обов’язковий елемент гардероба.

Кардиган

Кардигани — один із найуніверсальніших предметів гардероба. Нечасто буває так, що річ личить Гаррі Стайлзу і молодим дівчатам, двоюрідній тітці й хлопцеві, який надихається стилем Курта Кобейна.

Універсальний светр

Є дуже мало речей, які так легко стилізувати, як якісний светр. Ідеальний об'ємний светр можна одягнути майже в будь-якій стилістичній комбінації, що робить його найкращою інвестицією.

Літні босоніжки

Босоніжки — те взуття, яке ми дістаємо з шафи, коли носити закриті пари не варіант. Якщо у вас досі немає босоніжок, то час додати їх у свій гардероб.

Зимові черевики

Якщо температура починає падати, це означає, що пора взувати зимове взуття. Будь-хто знайде свою улюблену пару: від високих чобіт до колін до грубих черевиків на шнурівці.

Ідеальна майка

Незалежно від того, чи носите ви її окремо влітку, чи одягаєте під купу інших речей взимку, ви ніколи не пошкодуєте про те, що маєте якісну майку. Щоб гарантувати її довговічність, перевірте її склад, перш ніж купувати.

Сумка-інвестиція

Всі ми повинні мати можливість відчути радість від того, як у нас на плечі висить ідеальна сумка. Довго і старанно обміркуйте стиль, який ви хочете додати до свого гардероба, і тоді можете не сумніватися, що носитимете обраний аксесуар роками.

Правильні протисонцеві окуляри

Ми часто обираємо окуляри, які найкраще пасують до того чи іншого вбрання. Однак ви можете і маєте володіти парою, яка личить вашому обличчю та пасує до всього.

Кросівки

Кросівки є перевіреним часом і універсальним взуття. Ідеальна пара забезпечить вам комфорт і пасуватиме до багатьох ансамблів.

Шкіряна куртка

Часто, щоб доповнити стильний образ, потрібно додати ретельно підібрану шкіряну куртку.

Сорочка на ґудзиках

Не забувайте про просту класичну сорочку на ґудзиках — багатофункціональне чудо, без якого багато хто не може жити. Одягайте її в офіс під блейзер, на обід, заправивши джинси, або на пляж поверх бікіні.

Сорочка-жакет

Цупка сорочка-жакет, може, і не найочевидніший елемент гардероба, однак саме вона виявиться патичком-рятівничком, коли з'ясується, що надворі надто тепло для жакета і водночас надто прохолодно, щоб вийти з голими руками.

Сукня-комбінація

Обтисла шовкова сукня-комбінація — річ, перевірена часом. Доповніть її туфлями на підборах і клатчем або поєднайте з великим блейзером і кросівками — в будь-якому варіанті матимете стильний вигляд.

Класична біла футболка

У вашому гардеробі повинна бути мінімум одна класична біла футболка. Але ми рекомендуємо мати хоча б кілька, різних кроїв: з довшим та коротшим рукавом, з круглим та глибшим вирізом тощо.

Класичний костюм

Якщо хочете бути впевненою, що завжди привертатимете до себе схвальну увагу оточення, вам потрібен досконало зшитий класичний костюм.

Добре підібраний бюстгальтер

Незалежно від того, плануєте ви носити свій бюстгальтер під купою речей чи напоказ, переконайтеся, що він вам ідеально пасує. Повірте, це не просто про додаткову підтримку для грудей.

Максіспідниця

Ще один елемент гардероба, який обіцяє допомогти вам маневрувати між сезонами. Це значно універсальніша та практичніша річ, ніж може спершу здатися.

Сукня для вечірки

Ви ніколи не знаєте, коли вас запросять на вечірку, тому розумно подбати про те, щоб у вас була чудова сукня на такі випадки. Вибирайте модель, яку зможете одягати багато разів, щоб не довелося купувати нову сукню щоразу.

Підбори

Незалежно від того, взуєте ви їх із вечірньою сукнею чи з улюбленими джинсами, існує безліч випадків, коли вам знадобляться ідеальні туфлі на підборах.

Комбінезон

Якщо у вас ще немає комбінезона, вважайте це знаком, щоб інвестувати в нього. Ця річ ідеально підходить для тих випадків, коли ви поспішаєте, але не маєте часу вибирати одяг.

Виразні сережки

Якщо ваше вбрання має надто простий вигляд, додайте ефектні сережки — вони здатні покращити образ.

Урочиста сукня

Якщо вас коли-небудь запрошували на події, які потрібно відвідати у вишуканій сукні, ви зрозумієте, чому ця річ потрапила у список. Варто завжди мати таку сукню у вашому гардеробі.

Позачасовий годинник

Класичний годинник є одним із найпомітніших способів стилізувати ваш ансамбль. Годинник, який можна стилізувати багатьма способами, — необхідність у гардеробі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.