До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Періс Гілтон показала обличчя свого первістка

Періс Гілтон і Картер Реум нарешті показали світові свого первістка. Пара опублікувала в Instagram першу фотографію сина. На портреті, знятому фотографом Деннісом Госером, зображена Гілтон, яка з любов’ю колисає їхнього новонародженого. "Весь наш світ", — додала вона в підписі.

Реклама

В епізоді свого подкасту This Is Paris, який вийшов нещодавно, Гілтон також поділилася незвичайним ім’ям їхнього сина – Фенікс Беррон Гілтон Реум. Вона зазначила, що ім’я було частково навіяно містом в Аризоні, і що вона планувала зберегти цю тему з іменами, вже призначивши ім’я Лондон для майбутньої дочки. "Я планувала імена своїх дітей багато років", — додала вона, пояснивши, що обрала ім’я Фенікс через його особливе значення — "надія, відродження та трансформація".

Беррон, з іншого боку, мав служити даниною пам’яті покійного діда Гілтон. "Він завжди був моїм наставником, і ми були так близькі. Я сумую за ним щодня, тож я справді хотіла вшанувати його, додавши його ім’я в ім’я мого першого сина", – сказала Періс на подкасті.

Періс Гілтон, Картер Реум та їхній син Фенікс
Періс Гілтон, Картер Реум та їхній син Фенікс

Новина про першу дитину пари з’явилася трохи більше ніж через рік після того, як Гілтон одружилася з Реумом, зігравши розкішне весілля в Bel-Air. "Ми з Картером були друзями понад 15 років, — розповіла Періс. – Ми залишалися в житті одне одного протягом тривалого часу і знову зустрілися на День подяки 2019 року. Того вечора я відчула іскру — а решта вже історія". З народженням Фенікса, першої спільної дитини пари, розпочалася нова сторінка в їхній історії.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.