До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Періс Гілтон уперше стала мамою

Періс Гілтон вперше стала мамою. Про це стало відомо сьогодні — зірка поділилася новиною зі своїми підписниками в Instagram. Гілтон опублікувала зображення малесенької ручки новонародженого, що тримає її власну, та супроводила пост щирим підписом: "Тебе вже люблять так, що не описати словами", — додавши блакитне серце наприкінці, що змусило підписників припустити, що в пари народився хлопчик.

Первісток Періс Гілтон і Картера Реума з'явився на світ завдяки послугам сурогатної матері. Наразі додаткова інформація про новонародженого сина ще не відома, але Періс і Картер дуже щасливі. "Упродовж багатьох років я постійно шукала свого партнера, — сказала Гілтон наступного дня після свого весілля у 2021 році. — Не лише того, з ким можна поділитися своїми мріями, а й людину, з якою можна разом будувати майбутнє. Шукала собі рівних. Він не був зачарований "Періс Гілтон", а натомість він побачив мене справжньою і полюбив мене. Він люблячий і добрий. Він стане батьком моїх майбутніх дітей. Я так пишаюся своєю історією кохання з Картером і ще більше радію, що вона тільки починається". З народженням першої дитини розпочалася нова глава в історії кохання Гілтон і Реума.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.