До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найкрасивіших виходів Кейт Мідлтон в тіарах

Ви, можливо, здивуєтеся, дізнавшись, що упродовж десятиліття, від як вона стала офіційною представницею королівської родини, герцогиню Кембридзьку бачили лише в трьох різних діадемах. Згідно з традицією, діадеми можна носити лише тоді, коли член королівської сім’ї досягає повноліття і, крім того, такі ювелірні вироби призначені лише для особливих випадків. Ось чому ви не бачите представниць королівських сімей в тіарах під час звичайних публічних заходів. Вони одягають діадеми в день свого весілля, а також у свята, як-то коронація, інавгурація, державні візити, офіційні вечері та заходи.

Кейт Міддлтон і принц Вільям у день їхнього весілляКейт Міддлтон і принц Вільям у день їхнього весілля

Найважливіше те, що діадеми призначаються жінкам із королівської колекції, часто на все життя. Таким чином, у герцогині Кембридзької зараз є три тіари. Платинова діадема з діамантами Cartier Scroll, яку подарували королеві Єлизаветі II на 18-й день народження, була першою у "колекції" Кейт — вона одягла її на своє весілля з принцом Вільямом у 2011 році. Її друга діамантово-перламурова діадема "Квітка лотоса" була весільним подарунком королеві-матері Єлизаветі, а пізніше її носили і Єлизавета II, і принцеса Маргарет; Кейт одягла цю тіару вперше у 2013 році на дипломатичному заході в Букінгемському палаці.

Реклама

Третя тіара Кейт Міддлтон, яка, мабуть, є її улюбленою — Cambridge Lover’s Knot. Ця діадема — копія головного убору принцеси Авґусти Гессенської, яку передали Єлизаветі II, а пізніше принцесі Діані. Нижче ми згадуємо 9 найяскравіших моментів герцогині Кембридзької в цих розкішних головних уборах.

Квітень 2011 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, у Cartier Scroll їде на кареті до Букінгемського палацу в день весілля з принцом Вільямом.

Жовтень 2015 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, під час державного банкета у Букінгемському палаці з президентом Сі Цзіньпіном у тіарі "Квітка лотоса".

Грудень 2015 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, у тіарі Cambridge Lover’s Knot на щорічному дипломатичному прийманні в Букінгемському палаці.

Грудень 2016 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, після відвідування щорічного дипломатичного заходу в Букінгемському палаці в тіарі Cambridge Lover’s Knot.

Липень 2017 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, відвідує державний бенкет у Букінгемському палаці в тіарі Cambridge Lover’s Knot.

Жовтень 2018 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, у тіарі Cambridge Lover’s Knot на державному банкеті в Букінгемському палаці.

Грудень 2018 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, в тіарі Cambridge Lover’s Knot на вечірньому заході для членів дипломатичного корпусу в Букінгемському палаці.

Червень 2019 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, у тіарі Cambridge Lover’s Knot на державному бенкеті в Букінгемському палаці.

Грудень 2019 року. Кетрін, герцогиня Кембридзька, в тіарі Cambridge Lover’s Knot на вечірньому заході для членів дипломатичного корпусу в Букінгемському палаці.

За матеріалами vogue.com.au

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.