КУПИТИ КВИТКИ

9 наймодніших пар 2024 року

Основний тренд серед зіркових пар у 2024 році — це вміння гармонійно одягатися, водночас не маючи занадто однакового вигляду. Це не повинно бути так очевидно, як у випадку з Бекхемами в 1999 році, коли вони з’явились у тотожних шкіряних костюмах Gucci. Натомість одяг має відображати спільне розуміння стилю та сприйняття моди.

Яскравим прикладом є вихід Дуа Ліпи та Каллума Тернера. Співачка була одягнена в довгий шкіряний тренч, а в руках тримала сумку Birkin, прикрашену різними аксесуарами, тоді як Тернер обрав злегка потерту укорочену шкіряну куртку і валізу, прикрашену наліпками. Їхні образи доповнювали одне одного, але залишалися індивідуальними. Інші пари, як-от Кендалл Дженнер та Bad Bunny, а також Кая Гербер і Остін Батлер, демонструють схожу естетику, зберігаючи індивідуальність у виборі вбрання. Та ніхто не перевершив Ріанну та A$AP Rocky, чий парний стиль є справжнім шедевром. Вони доповнюють одне одного у виборі кольорів, силуетів та категорій одягу, створюючи унікальні образи.

Реклама.

Нижче список зіркових пар, які продемонстрували бездоганно скоординований стиль у 2024 році.

Ріанна та A$AP Rocky

Гармонійні, але водночас контрастні образи щоразу підтверджують бездоганний смак цієї пари.

Дуа Ліпа та Каллум Тернер

Ці зірки ще на початку стосунків, але вже демонструють глибоке розуміння того, як доповнювати образи одне одного.

Марго Роббі та Том Аккерлі

На Вімблдоні Марго Роббі та Том Аккерлі довели, що їхні образи мають гармонійний вигляд, навіть коли справа не стосується червоної доріжки.

Зої Кравіц та Ченнінг Татум

Їхні прості, але влучно підібрані образи доводять, що пара має унікальний підхід до гармонізації та доповнення одне одного.

Кендалл Дженнер та Bad Bunny

Хоч особисті стилі Кендалл Дженнер та Bad Bunny відрізняються, але спільне захоплення класикою і нейтральними кольорами об’єднує їхні образи.

Том Голланд та Зендея

Кожен вихід цієї пари демонструє їхню здатність до гармонійного вибору вбрання.

Кая Гербер та Остін Батлер

Кая Гербер та Остін Батлер завжди мають доречний і бездоганний вигляд. Особливо коли проводять час разом.

Бредлі Купер та Джіджі Гадід

Ця пара демонструє любов до спорту та вуличної моди, що відображається у їхньому виборі одягу.

Адан Бануелос та Белла Гадід

Адан Бануелос та Белла Гадід обожнюють ковбойську естетику, що було очевидним навіть під час їхньої першої публічної появи на родео.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.