До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Каї Гербер на червоних доріжках

Модель Кая Гербер святкує 22-й день народження. Донька супермоделі Сінді Кроуфорд, яка схожа на неї майже як дві краплі води, вже кілька років активно розвиває власну кар'єру.

Кая Гербер
Кая Гербер

Реклама

Колись Сінді заявляла, що не дозволить дівчинці йти в модельний бізнес, поки їй не виповниться вісімнадцять років, але Кая вже в 2006-му знялася у своїй першій рекламній кампанії — для купальників Melissa Odabash. 2014 року юна модель підписала свій перший контракт з агентством IMG Models і знялася для Vogue. Потім було знімання для дитячої лінії Versace Young Versace 2016 року. Офіційно її дебют на подіумі стався у 2018 році — вона взяла участь у показі Calvin Klein. За останні п'ять років в активі Гербер кілька десятків рекламних кампаній, обкладинки світових видань та величезне бажання нарешті вийти з тіні легендарної мами. Важливо, що на подіумі її можна побачити набагато частіше, ніж на світських заходах та червоних доріжках, але ми постаралися зібрати найкращі вечірні виходи сьогоднішньої іменинниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.