КУПИТИ КВИТКИ

Джессіка Альба створила наймодніший образ з речей, які у вас точно є

Який би стиль ви не носили, є речі, які становлять основу гардероба. В образі, складеному саме з таких речей, недавно з'явилася Джессіка Альба, привернувши увагу ідеальною осінньою стилізацією, яка поєднує в собі вишуканість та комфорт і є надзвичайно легкою для повторення.

Джессіка Альба. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin
Джессіка Альба. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin

Реклама.

Якщо у вас досі немає капсульного гардероба, саме час його створити. По-перше, це дозволить стати на сторону свідомого споживання, а по-друге, сприятиме вибору якісних та гарних базових речей. Джессіка Альба належить до знаменитостей, які свідомо ставляться до моди й періодично з'являється у гарних повсякденних стилізаціях. Так, 15 жовтня акторку помітили у Лос-Анджелесі в образі, який кожна запрагне відтворити цього сезону.

Джессіка Альба. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin
Джессіка Альба. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin

Джессіка Альба поєднала широкі джинси з білою футболкою, коричневим кардиганом та масивними чоботами на платформі. Ніби-то простий образ довершили аксесуари – акторка доповнила стилізацію срібним кулоном та протисонцевими окулярами в стилі 1970-х.

Альба надихає нас своїм стилем ще з 2000-х, коли вона надавала перевагу яскравим та сміливим поєднанням. Нині акторка зосереджується на більш базових елементах гардероба, показуючи, що прості поєднання теж можуть мати вишуканий та стильний вигляд.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.