КУПИТИ КВИТКИ

Сезон шарфів-гігантів: як Doja Cat вже втілює тренд осені-зими 2024/2025

Сезон головного аксесуара осені-зими 2024/2025 – гігантського шарфа – офіційно розпочався. Одною з перших у затишному шарфі була помічена Doja Cat.

Doja Cat. Photo: BlayzenPhotos / BACKGRIDUSA
Doja Cat. Photo: BlayzenPhotos / BACKGRIDUSA

Реклама.

Наслідуючи таким чином стиль Ленні Кравіца (усвідомлено чи ні), на початку жовтня співачку помітили в аеропорту Нью-Йорка в образі з шарфом Marni у червону, білу й чорну клітинку. Шарфом Doja Cat накрила образ з довгим чорним пальтом та білою сорочкою. Звісно, найбільше уваги привернув до себе яскравий аксесуар, та як не відмітити чорну шкіряну сумку від The Row, що вишукано доповнила образ. Взула співачка чорні шкіряні чоботи з гострим носком. Також серед аксесуарів красувалися черепахові протисонцеві окуляри та великі навушники.

Doja Cat. Photo: BlayzenPhotos / BACKGRIDUSA
Doja Cat. Photo: BlayzenPhotos / BACKGRIDUSA

Doja Cat є прикладом того, що це можливо – створити із шарфом-гігантом елегантну стилізацію. Згадаймо, що Ленні Кравіц якраз-таки запам'ятався розслабленим образом, об'єднавши схожий на плед в'язаний шарф з потертими джинсами, замшевими ботильйонами та шкіряною курткою. Це порівняння підтверджує головну гіпотезу – великі яскраві шарфи є влучними у багатьох образах, як у бохо=стилі, так і в стилізаціях, натхнених тихою розкішшю. Обов'язково зверніть увагу на головні шарфи сезону осінь-зима 2024/2025, аби обрати для себе ідеальний варіант.

Ленні Кравіц у 2012 році. Photo: Backgrid
Ленні Кравіц у 2012 році. Photo: Backgrid

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.