КУПИТИ КВИТКИ

Vogue UA Conference: в чому піти на найголовнішу подію осені

22 жовтня в Києві в інноваційному парку UNIT.City відбудеться вже сьома VogueUAConference, щоб знову об’єднати провідних спікерів та найбільші бренди у сферах моди, краси і технологій. Напередодні найголовнішої індустріальної події осені ми обрали образи MadeinUkraine, які будуть актуальними не тільки цього дня, а й впишуться у вже наявний гардероб.

BEVZA
BEVZA

Реклама.

Класика жанру

Перше рішення, яке спадає на думку при згадці "діловий дрескод" – це костюм, який дає відчуття захищеності, служить тією самою бронею і завжди виглядає доречно. Цього сезону в колекціях українських брендів костюмна тема розкрита максимально обширно. Бренд Bobkova представляє костюм дійсно на всі випадки життя, BAZHANE продовжують пропагувати оверсайз-силует в жакетах у поєднанні з більш вузьким низом, а L'ESKIZZO роблять ставку на класичний беж, перетворюючи його в полотно для яскравих спалахів кольору.

BOBKOVA
BOBKOVA

LESKIZZO
LESKIZZO

BAZHANE
BAZHANE

Спідниця-олівець

Захопленість офіскором повернула на модну арену спідниці-олівці, які при цьому відрізняються від звичних офісних моделей з 1990-х чи нульових. Головна особливість "олівців" сьогодні – довжина. Тепер вона делікатно закриває коліна. Ідеальні версії ми знайшли у нових осінніх колекціях ARTICLE, GUDU та SARNA.

ARTICLE
ARTICLE

GUDU
GUDU

SARNA
SARNA

Штани + сукня

Альтернативою класичній брючній двійці чи спідниці з сорочкою може стати більш нестандартний дует як сукня довжини міді чи максі у поєднанні зі штанами. Так, дизайнерка Лілія Пустовіт пропонує грати на контрастах і поєднувати стриманий низ з яскравою сукнею, а бренди DELEGAN та ELENAREVA навпаки працюють у монохромі, роблячи акцент на крої чи деталях.

Delegan
Delegan

Poustovit
Poustovit

ELENAREVA
ELENAREVA

З характером

Діловий гардероб – це не завжди про практичність та формальність. Якщо хочеться додати характеру, але у форматі powerdressing, то натхнення треба шукати в образах модниць 1980-х, які до жакетів с підкресленою лінією плеча сміливо вдягали довжину міні, а до лаконічних спідниць – блузи з інтригуючим декольте. Цей настрій ми уловили і в сезонних колекціях українських брендів VIGOWEAR, TheWarm та Cover.

VIGO WEAR
VIGO WEAR

The Warm
The Warm

COVER
COVER

Преппі

Преппі – модний напрямок, який повертається кожної осені разом з бажанням вчитися та здобувати нові знання. Серед його характеристик – картатий принт, короткі спідниці-плісе, бомбери та трикотаж, багатошаровість і при цьому тотальний комфорт. Якщо свої нові знання на VogueUAConference хочеться отримувати саме у такому настрої, то колекції theCOAT, LeCharmie та DIADIA стануть в нагоді.

the COAT
the COAT

DIA DIA
DIA DIA

Le Charmie
Le Charmie

Більш дізнатися про спікерів конференції, теми та види доступних квитків можна за посиланням.

КУПИТИ КВИТКИ

Редакція продовжує допомагати жінкам-військовим: прибуток від продажу лімітованих CHARITY-квитків буде спрямовано до фонду Veteranka.

Фінансовий партнер: SenseBank — державний технологічний банк сервісів і продуктів для будь-яких клієнтів: від приватних осіб до корпорацій. Установа обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тисяч юридичних осіб та 85 тисяч ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також в онлайн-банку SenseSuperApp.

Б’юті-партнер:VichyLaboratoires — французький дерматокосметичний бренд, який пропонує сучасні рішення для здоров’я шкіри та волосся на всіх етапах життя. VichyLaboratoires залишається вірним медичній експертизі, постійно проводить клінічні дослідження та використовує інгредієнти з доведеною ефективністю

Автомобільний партнер: ABT Баварія – авторизований офіційний дилер AstonMartin, який пропонує неперевершений рівень якості та дизайну автомобілів. Представляємо вам ексклюзивний AstonMartinVantage, справжнього мисливця, що поєднує в собі маневреність, потужну форму, малу вагу та високу швидкість (325 км/год). Цей автомобіль — справжній шедевр, який заслужено вважається флагманським спортивним автомобілем AstonMartin.

Б’юті-партнер: Mesonia — український бренд професійної доглядової косметики світового рівня із власним виробництвом у Києві. Більше 300 продуктів дієвого догляду для себе і близьких. Mesonia — перфекціоністи в косметиці.

Алкогольний партнер: гватемальський ром Zacapa, корені якого сягають 70-х років минулого століття.

Локація: UNIT.City — перший в Україні інноваційний парк, відкритий у Києві 2017 року на території колишнього Київського мотозаводу. Сьогодні це місце для співпраці стартапів, корпорацій, міжнародних компаній та ініціатив.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.