До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Вічна класика: нова колекція Ralph Lauren весна-літо 2025

Шоу Ralph Lauren сезону весна-літо 2025 в межах Тижня моди в Нью-Йорку пройшло в Бріджгемптоні, одному з улюблених місць дизайнера. Він запросив гостей на кінну ферму, серед яких були Ашер, Джуд Лоу, Наомі Воттс, Том Гіддлстон, Колман Домінго та перша леді Джилл Байден.

Реклама

Зворушливе "місце натхнення" стало фоном для показу, який включав колекцію Ralph Lauren, Purple Label і Polo Ralph Lauren для чоловіків, жінок і дітей. Дизайни черпали натхнення безпосередньо в навколишньому середовищі, а дизайнер посилався на "сутність прибережної витонченості" на своїх мудбордах. Класичні блейзери, костюми та сорочки були представлені у фірмових синіх і білих тонах.

Як і личить обстановці, одяг відзначив пляжний дух робот дизайнера. Легкий кардиган поєднувався з короткими шортами, створеними в техніці кроше, — текстура, яка також зʼявилися на довгій приталеній сукні з глибоким V-подібним вирізом. Окрім цього, можна було побачити мереживну темно-блакитну сукню та лляний жакет кольору слонової кістки, а також речі із замші та моделі, доповнені шкіряними торочками.

Сам одяг нової лінійки — класика, яку так любить Ральф Лорен, а справжнє задоволення для нього полягає в поєднанні: скромна біла бавовняна майка з довгою спідницею, оздобленою коштовними каменями, доповненою ременем у стилі Western, смужки, фраки і, звісно, денім. Колекція Polo Ralph Lauren, тим часом, перейшла на більш спортивну територію, з переосмисленими моделями з графічними ілюстраціями та більш яскравими тонами. Їхній еклектизм мав на меті вшанувати історію кінного спорту Гемптонів.

Після завершення шоу на гостей чекав ексклюзивний бар Ralph Lauren's The Polo Bar, де подавали місцеву рибу, гамбургери та коктейлі — досвід, який, ймовірно, схожий на звичайну ніч на сході самого містера Лорена.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.