До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український ювелірний бренд DIAME та Дом Crivelli представляють спільну колекцію

Український бренд DIAME в колаборації з відомим італійським ювелірним Домом Crivelli створили унікальну лінійку ювелірних прикрас — підвіси з діамантами, виконані у формі назв українських міст.

Реклама

DIAME — не лише офіційний представник преміальних європейських ювелірних будинків на українському ринку, але й основоположник ніші інвестиційних коштовностей в Україні. Crivelli, своєю чергою, є італійським сімейним брендом ювелірних прикрас, який бере свій початок у 1970 році в Пьємонті. Прикраси Crivelli з діамантами та кольоровим камінням обігрують класичні форми та додають їм витонченості та елегантності, а їхні фірмові вироби з діамантовими доріжками по одному краю — впізнавані бестселери в усьому світі.

Кожна прикраса з колаборації — це емоційний та яскравий спогад в серці кожного, хто колись бував у сучасному Києві, вальяжній Одесі, строгому Харкові, серйозному Дніпрі та святковому Львові. Підвіс I loveUA — це спогад-скарб про всю Україну, який хочеться носити ближче до серця. Кожен виріб колекції інкрустований діамантами, що також резонує з ідеєю міцності та сили духу українців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.