До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Frolov створив костюми для нового кліпу Сема Сміта

Британський співак Сем Сміт випустив новий масштабний кліп на пісню "I'm Not Here To Make Friends", який зняла для нього українська режиссерка Таню Муіньо, а за частину костюмів відповідав український дизайнер Іван Фролов.

Реклама

FROLOV створив для I'm Not Here To Make Friends зразу дев'ять ексклюзивних образів. У новій відеороботі артиста танцівники вбрані у впізнавані корсети FROLOV із вирізом у формі серця на стегнах. Кожен образ доповнюють прикрашені кристалами панчохи, рукавички та пестіс (наклейки на соски).

"До співпраці з командою Сема Сміта нас запросила Таню Муіньо, з якою ми вже неодноразово розробляли образи для різних відеопроєктів. У надзвичайно короткі терміни ми встигли створити кастомні образи балету Сема, творчість якого ми обожнюємо. Я щасливий, що наші фірмові провокаційні дизайни стали частиною візуальної історії артиста, а українські професіонали створюють колабораціями з лідерами у світовій музичній індустрії", – розповів Іван Фролов.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.