До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TRANSIT: нова колекція DZHUS осінь-зима 2023/2024

Український бренд DZHUS представив лукбук нової колекції осінь-зима 2023/2024. В основу лінійки з назвою "TRANSIT" були покладені багатофункціональні елементи гардероба складного крою, створені для різних потреб, погодних умов і дрес-кодів. Трансформація образів віддає шану кардинальним внутрішнім змінам, з якими зіткнулися всі українці в обставинах, на які вони не могли вплинути. "Війна розділила життя кожного з нас на ‘до’ і ‘після’. Думаючи про своїх співвітчизників, які, втративши все, мусили прийняти нові іпостасі власного буття, я прагну в символічний спосіб оспівати цих супергероїв і їхню невідворотну зміну", — ділиться дизайнерка Ірина Джус.

DZHUS
DZHUS

Реклама

Колекція осінь-зима 2023/2024 складається з архітектурних силуетів, універсальних у застосуванні: штани перетворюються на сукні, пальта стають комбінезонами, рукави модифікуються в капюшони. Одяг трансформується в аксесуари, сумки й навіть біжутерію. В капсулі використано фактурний котон і трикотаж, прозорі та гофровані тканини, а ефекти "зіпсованості" посилюють драматичне враження. Більшість дизайнів натхнені кишенями й сумками, втілюючи алегорію процесу евакуації, через який пройшли мільйони, беручи з собою лише те, що могли нести.

DZHUS
DZHUS

DZHUS
DZHUS

DZHUS
DZHUS

"Часто люди надавали перевагу дрібничкам з особистим значенням, це так розчулює..." — згадує Ірина. В деякі образи закладено перетворення утилітарного унісекс-луку на делікатний жіночний силует або навпаки — це алюзія на особистісні зміни під впливом форс-мажорних обставин, що обумовлюють болісні рішення. Акцент колекції — комбінезон, що інтепретує бронежилет, а той трансформується на колосальне пальто з ажурним каптуром, мов матеріалізуючи ангела-охоронця незламної нації. Більше образів з колекції DZHUS осінь-зима 2023/2024 дивіться в нашій галереї.

<b>TRANSIT: нова колекція DZHUS осінь-зима 2023/2024</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.