До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SHE — нова колекція українського ювелірного Дому SOVA

Символ нової колекції SHE від ювелірного Дому SOVA — золота змія — метафора жіночої сили та сексуальності. Вигини прикрас, створені ювелірами, підкреслюють лінії жіночого тіла — плавні, спокусливі, наповнені природною грацією.

Реклама

До колекції увійшли вісім прикрас — кольє, браслети, каблучки та моносережки. Прикраси набули жорстких форм золотих змій, вигини яких ніби застигли в русі. Колекція виконана в двох варіаціях оздоблення — з діамантами, що повторюють рельєф зміїної шкіри, та з гладкого золота. Окрім цього, вироби мають вставки глибоко-зелених смарагдів, якими ювеліри зобразили характерний погляд змії.

Колекція SHE — новий етап для бренду SOVA та перші кроки у високому ювелірному мистецтві, а флагманським виробом нової лінійки стало жорстке кольє. Над його створенням ювеліри працюють близько 250 годин: лише інкрустація діамантами, що імітують луску змії, триває 6 годин. До того ж майстри SOVA розробили спеціальний тип застібок для кольє та браслетів, щоб прикраси ідеально повторювали лінії жіночого тіла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.