До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українці DevoHome стали переможцями Green Product Award 2023

Український бренд одягу та домашнього текстилю з конопляного волокна DevoHome отримав головну нагороду Green Product Award 2023, яка щорічно присуджується продуктам і концепціям, що виділяються з точки зору дизайну, інновацій і екологічності. Шуба з конопляного хутра отримала відзнаку в категорії "Мода".

Реклама

"Ми перші в світі, хто розробив та пропонує інноваційне хутро на основі нетканого волокна із конопель як замінник натуральному та екохутру", — прокоментувала засновниця бренду Оксана Дево. Інноваційний матеріал HempFur замінює тваринне й синтетичне хутро і за своїми якостями підходить для пошиття конопляних шуб. Також DevoHome виробляють натуральний конопляний утеплювач, який використовують для пальт, жакетів і жилетів як заміну пуху і синтетики, що зазвичай використовується в масмаркеті.

Конопляне волокно — це міцний біорозкладний матеріал, стійкий до шкідників, швидко поглинає і виділяє вологу, гіпоалергенний, а також забезпечує прекрасну регуляцію температури та циркуляцію повітря. DevoHome наголошують на тому, що при створенні HempFur вони свідомо ставляться до усіх ланок процесу, відновлюючи традиційне для України виробництво текстилю з конопель.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.