До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

SOVA x The HARDKISS: нова благодійна колаборація з прикрасами-ластівками на честь волелюбності

Ювелірний Дім SOVA вдруге об'єднався з фронтвумен рок-гурту The HARDKISS Юлією Саніною задля створення символічної колаборації з прикрасами-ластівками. Частину коштів з продажів прикрас з колекції спрямують до сучасного центру з протезування SUPERHUMANS. Далі розповідаємо, що варто знати про цю колекцію.

Реклама

Нова сумісна колекція ювелірного дому SOVA та Юлії Саніної присвячена свободі, волелюбності та безбар'єрності, як в думках, так і в діях. Символом колекції стала ластівка, яка за словами Юлії Саніної є "потужністю космічного масштабу в маленькому тілі пташки". Власне, саме ластівка є натхненням однойменного альбому рок-гурту The HARDKISS.

До колекції увійшли прикраси з жовтого золота — моносережки, кольє, персні, браслет та дві брошки, одна з яких в сріблі. Задля досягнення ідеальної рельєфної форми пташки, ювеліри SOVA використали техніку лазерного монтування, власноруч оздоблюючи ластівку технікою родіювання на кінчиках крил.

<b>Брошка, жовте золото</b>

До SUPERHUMANS — сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни — буде спрямовано 5% з продажів колекції прикрас.

На честь колаборації вийшов танцювальний кліп, в якому взяли участь підопічні центру SUPERHUMANS. "Без зайвих акцентів у відео показано людей, які живуть поряд з нами. І наша задача — нормалізувати їх у житті, в рекламі, в кожній медійній і не медійній сфері", — поділилася Анна Коваль, комерційна директорка SOVA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.