До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Shine bright: український бренд Ruslan Baginskiy представляє новий колекційний бокс

Бренд Ruslan Baginskiy представляє The Hat, Crystal Edition — зимову редакцію колекційного боксу, вперше показаного влітку 2021 року. Всередині — класичне чорне фетрове канотьє та селекція аксесуарів, прикрашених кристалами.

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Реклама

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Проєкт, присвячений індивідуальності й самовираженню, надихає на креативність у момент створення образу, на вибір між однією прикрасою чи всіма одночасно. "Коли в останні дев’ять місяців зі мною ставалися моменти відчаю, мене надихав унікальний характер українських жінок. Я пам’ятаю, як у перші тижні, коли ми лише намагалися здійснити релокейт і майбутнє було у фазі максимальної невизначеності, нам написала клієнтка з Одеси й замовила зовсім не утилітарний аксесуар. Це був і шок, і в чомусь визначальний момент того часу. Наша робота, наші проєкти, наші клієнти зберегли дух команди й додали впевненості. The Hat, Crystal Edition — це також і про нашу міжнародну місію. З першого дня існування бренду, а зараз особливо, для нас важливо представляти Україну у світі класним унікальним продуктом. Хочу, щоб бірка made in Ukraine стала знаком абсолютної якості", — коментує Руслан Багінський.

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

The Hat, Crystal Edition — це водночас і адвент-бокс, і капелюшна коробка для подорожей та зберігання. До неї входить базовий капелюх-канотьє, ілюстрована книжка-інструкція та шість унікальних аксесуарів, розміщених у спеціальних відділеннях, — масивне кольє, дві шпильки, прикрашені кристалами, багатошаровий ланцюжок, RB сережки та каф з кристалами, брошка з монограмою RB та дві стрічки. Їх можна носити як прикраси або аксесуари до капелюха.

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

До виготовлення боксу були залучені локальні ювеліри, які вручну виготовили кожну прикрасу. "Бренд Ruslan Baginskiy для мене — це і про розбудову системи моди в Україні зокрема. Ми регулярно працюємо з художниками, фотографами, ремісниками, скульпторами, виробниками; цього разу — з ювелірами. Що більше брендів розвиватиметься в Україні, то сильнішу спільноту ми зможемо побудувати. Це особливо гостре питання нині з огляду на кількість представників креативної індустрії, які тимчасово були змушені виїхати за кордон. Я б дуже хотів, щоб в Україні були умови для їхнього повернення", — говорить Руслан.

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

The Hat, Crystal Edition доступний для замовлення на офіційному сайті й у крамницях бренду в Києві та Львові. Більшість з аксесуарів бренд представляє вперше й поки їх можна придбати тільки в комплекті з колекційним боксом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.