До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ruslan Baginskiy відкрили попап у Карпатах

Бренд Ruslan Baginskiy відкрив попап-крамницю в новому готелі Hay by Edem family — на найбільшому гірськолижному курорті країни, в Буковелі. В попапі Ruslan Baginskiy Carpathians, Here and Now представлено зимову колекцію та новий продукт — обʼємні вовняні шарфи.

Реклама

Для анонсу нової зимової локації було створено разючі артоб’єкти — глиби льоду з капелюхами RB, замороженими всередині. В інтер’єрі ж самого попапу використали матеріали, що віддзеркалюють природу Карпат і стан живого моменту, що співзвучно з концепцією та дизайном готелю.

"Лід, скло — рідні для цього регіону матеріали; своєю природою вони втілюють час. Мить, в яку замерзає лід і застигає скло. І десь між вдихом та видихом ми знаходимо „зараз"", — пояснює Руслан. На довгих білих стендах поруч із зимовою колекцією в’язаних рукавиць, шапок-біні та балаклав у дусі après-ski представлена автентична кераміка й витвори з гутного скла — культурна спадщина майстрів регіону. Поєднання в просторі традиційних елементів із сучасним капелюхом, надрукованим на 3D-принтері, влучно втілює філософію бренду, згідно з якою традиційні техніки поєднуються з духом сьогодення.

"Розвивати українське й розвиватися в Україні — це свідомий вибір з першого дня існування бренду. Відкрити ще одну крамницю під час війни — трохи крейзі, та іншого шляху ми не знаємо. Адже важливо бути й творити. Тут і зараз", — говорить Руслан. Також у зимовому попапі відвідувачі мають можливість придбати новий колекційний бокс — The Hat, Crystal Edition, що складається з класичного чорного фетрового канотьє та селекції аксесуарів, прикрашених кристалами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.