До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ruslan Baginskiy представили першу колекцію ювелірних прикрас

Український бренд Ruslan Baginskiy представляє перший дроп ювелірних прикрас — "Скарби". Для дебютного релізу дизайнер використовує техніку плетіння з бісеру — традиційну для української культури.

Реклама

У діалозі національних кодів і естетики бренду виникла серія прикрас — у наївному стилі і з кутюрним підходом до виробництва. Так, час виготовлення одного намиста — близько 22 годин. Перший ювелірний дроп розповідає про спогади, які ми колекціонуємо через пам’ятні для нас об’єкти, наші особисті скарби. Форма і колір кожної намистини й сережки нагадують кожному щось своє: квіти цибулі, жовті помідори, соняхи, чорнобривці, зелені кабачки — символи літа, талісмани, скарби, при погляді на які ти повертаєшся в щасливі моменти.

Робота з бісером традиційна для українського декоративного мистецтва, і взявши її за основу, бренд Ruslan Baginskiy за допомогою кутюрних технік надає їй нової цінності та значення. Окрім бісеру, у колекції використовується срібло для застібок сережок та підвісок з логотипом RB. "Ювелірна лінія — зрозумілий і логічний крок у розвитку бренду. Це лише перший дроп, дуже символічний для мене, який стане частиною набагато більшої історії. Скарбами в українській мові, в українській літературі традиційно називали прикраси, коштовності, але разом з тим — це будь-яка річ, з якою ми відчуваємо емоційний зв’язок, все те, що становить для нас цінність. В об’єктах ми колекціонуємо спогади", — коментує Руслан Багінський.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.