До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Ruslan Baginskiy здобув престижну премію ANDAM 2023

Французька престижна модна премія ANDAM Fashion Award оголосила імена переможців 2023 року. Перемогу в категорії "аксесуари" вперше здобув український дизайнер — Руслан Багінський і його однойменний бренд.

"Ruslan Baginskiy створює аксесуари, які втілюють тепло, чесність та самовираження", — зазначається на сторінці ANDAM Fashion Award в Instgram.

Реклама

"Я з 2016-го взагалі не повірив би у все, що відбувається сьогодні і що ми сьогодні переживаємо, — написав Руслан Багінський в Instagram напередодні фіналу конкурсу. — В цей момент ввійти в список фіналістів премії, що дала старт Мартіну Маржелі та Ентоні Ваккарелло, — сюрреалістичне відчуття. Але сьогодні я дозволяю сказати собі, що я і моя команда це заслужили. Слава Україні!"

Переможець кожної з премій ANDAM отримує можливість роботи з ментором — професіоналом модної індустрії, що протягом року супроводжує дизайнера і допомагає йому з розвитком бренду. В категорії аксесуарів ментором переможця цього року стане представник французького Дому Hermès Гійом де Сейнес.

Премія ANDAM (Association Nationale pour le Developpement des Arts de la Mode — Державна асоціація розвитку мистецтва моди) заснована Наталі Дюфур у 1989 році як спільний проєкт Міністерства культури Франції та організації Defi Mode. Спочатку в конкурсі брали участь виключно дизайнери, що проживають у Франції, але з 2005 року участь стала можливою і для міжнародних дизайнерів. Після розгляду заявок, отриманих цього року, 31 член журі обрав 12 фіналістів, які 29 червня отримають можливість представити свої проєкти. Претендентами на премію Accessories Prize були паризький ювелірний бренд Panconesi, лондонська ювелірна марка Alighieri та український Ruslan Baginskiy.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.