До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Романтична поема: нова колекція Anna October Resort 2024

Нова резортна колекція українського бренду Anna October сповнена елегантних і вишуканих речей, як-от характерні для лейблу сукні, спідниці, топи, брючні костюми та пальта.

Реклама

Сукні основа всіх колекцій Anna October, і цього сезону вони стали переосмисленням культових вечірніх силуетів бренду. Дизайнерка продовжує працювати з грайливими рюшами, делікатно розміщуючи їх на тендітній короткій сукні та рукавичках. Окрім цього, Анна Октябрь багато працює із зоною декольте і повторює свої сукню та топ з бюстьє у формі пелюсток тюльпана, цього разу презентуючи їх у яскраво-блакитному кольорі.

У цій колекції бренд не виділяє окрему весільну лінійку — втім, її слід неодмінно присутній у легкому і романтичному вбранні, яке легко може перетворитися з повсякденного на святкове. Кроше, впізнавана деталь Anna October, цього сезону також отримує нове прочитання. Дизайнерка вручну зв’язала чорнобривці — квіти, які уособлюють красу України. Ці ніжні елементи прикрашають довгу в'язану сукню, светр і комплект з топа та спідниці.

На кадрах кампейну, знятого в теплій та сонячній українській столиці, героїня прогулюється містом: у кадрі помітні станція метро "Золоті Ворота", Житній ринок, дитячий садок "Барвінок" та піщаний пляж на Трухановому острові. Друга частина рекламної кампанії Resort 2024 була знята в студії української художниці Маші Реви.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.