До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Rare Collection — сервіс для тих, хто хоче якнайшвидше отримати омріяну сумку Hermès

Нещодавно український нішевий консьєрж-сервіс Rare Collection, що спеціалізується на пошуку та доставці сумок Hermès, знову відчинив свої двері для клієнтів у Fairmont Grand Hotel Kyiv. Орієнтуючись на досвід світових аукціонів Sotheby's та Christie's, Rare Collection створив простір для прихильників Hermès з унікальною добіркою сумок, доступних до покупки, та доповнив це бездоганним сервісом.

Реклама

Чому складно придбати сумку Hermès у бутику?

Роки очікування, незліченна кількість покупок та підтримка взаємин із консультантами — вже декілька десятиліть політика Hermès залишається незмінною та змушує приділяти бренду максимум уваги. Щоб отримати омріяну сумку Birkin, доведеться провести чимало місяців у листі очікування. До того ж, звичайно, потрібно бути готовим, що вам запропонують зовсім інший колір та шкіру виробу.

Цінність власного часу, відсутність непотрібних покупок та жага отримати бажану модель — все це спонукає колекціонерів шукати простіші шляхи для заволодіння бажаною сумкою. Це стосується навіть найзнаменитіших, скажімо, Дженніфер Лопес, Леді Гаги чи сім'ї Кардаш’ян–Дженнер.

Сервіс Rare Collection покликаний наповнювати вишукані колекції сумок Hermès своїх клієнтів, не відволікаючи їх від головного — власного життя. Цей сервіс-помічник дарує своїм клієнтам емоції та втілює їхні бажання, які для них втілити самостійно неможливо.

"Сумка — це відображення стилю жінки, дзеркало її душі. Чому хтось має вирішувати за неї, яка сумка їй пасуватиме найкраще, який колір та шкіру вибирати? Жінка XXI століття гідна того, аби отримати те, що вона хоче, тут і зараз — без умовлянь та ігор. Ось чому ми створили безкомпромісний сервіс", — говорять у Rare Collection.

Про сервіс

Rare Collection — це український нішевий консьєрж-сервіс, що був заснований 2012 року у Києві. Основною спеціалізацією бренду є пошук та доставка автентичних сумок Birkin, Kelly та Constance по всьому світу.

Персональні менеджери доставляють сумки прямо до рук у Києві, Дубаї, Абу-Дабі, країнах Європи, а також Грузії, Казахстані, Вірменії та Узбекистані. В команді сервісу понад 30 співробітників, серед яких експерти, баєри, креативні спеціалісти, менеджери та команда логістики.

Чек-лист автентичності Hermès: золоте правило Rare Collection

Вже не один рік лунає, що сумка Hermès — це інвестиція. Але як впевнитися, що ви не інвестуєте у підробку? Rare Collection доставляє своїм клієнтам сумки безпосередньо з бутика культового французького модного Дому, однак розшукує рідкісні предмети колекціонування по всьому світу за запитом клієнтів.

У своєму Scammers & Safety Guide команда сервісу розповідає про базові правила самостійної автентифікації.

1. Фірмовий шов "ялинка"
Усі сумки Hermès є зразком майстерної ручної роботи — від обробки шкіри до останнього стібка. Сумки та аксесуари зшиваються фірмовим швом "ялинка", що містить деякі нерівності, притаманні ручній праці.

2. Наявність штампу
Усі шкіряні вироби містять на собі код, що відображає рік створення, код майстра та, іноді, інформацію про матеріал і колір. Кожен такий штамп є унікальним ідентифікаційним кодом та знаходиться всередині виробу. Якщо штамп вказаний у чеку, він має збігатися із кодом всередині сумки. Дізнатись більше про це можна у Hermès Stamps Guide від Rare Collection.

3. Репутація сервісу
Обирайте офіційні компанії, а не невідомих фізичних осіб, шукайте рекомендації у вузькому колі друзів — ніщо так не підтверджує якість сервісу, як бездоганна репутація. Спитайте про особисту зустріч або інші варіанти особистої перевірки існування сумки.

4. Скористайтеся сервісом автентифікації
Для перевірки автентичності сумки Hermès ви можете скористатися світовими сервісами Entrupy та Bababebi ще до покупки. Надішліть запит до сервісу, у якого плануєте зробити покупку. Якщо вам відмовляють — варто замислитись, чи довіряти такій компанії. Задля комфорту та спокою своїх клієнтів Rare Collection пропонує безкоштовну автентифікацію Bababebi за індивідуальним запитом.



Невід'ємним елементом перевірки є стан, в якому доставлять вашу сумку. Зверніть особливу увагу на обов'язкову повну комплектацію, а саме:

1. Чек
Чек із бутика Hermès є невід'ємним елементом будь-якої сумки. В залежності від країни, де він був виданий, його зовнішній вигляд може відрізнятись.

2. Оригінальне паковання
Оригінальне паковання включає знакову помаранчеву коробку зі стрічкою, папір та паперову подушку, на якій лежить сумка. Перевірити автентичність коробки допоможе UV-випромінювання: направте його на коробку, аби побачити патерн із логотипів, створений невидимими чорнилами. У виробах із м'якої шкіри також знаходяться подушки з повітрям, що запобігають їхній деформації.

3. Пильовик та інструкція з догляду
Мішок для зберігання сумки захистить її від зовнішнього впливу, а невелика книжка із рекомендаціями з догляду за шкірою завжди буде в пригоді.

4. Наліпки на фурнітурі
Захисні плівки знаходяться на усій фурнітурі нової сумки Hermès.

5. CITIes
Вироби зі шкіри крокодила та ящірки мають супроводжуватися сертифікатами CITIes.

6. Інші елементи
В залежності від моделі, комплектація може змінюватися. Клошет із замком та ключами і дощовик зустрічаються досить часто. Більше інформації щодо набору ви завжди можете дізнатися у продавця або сервісу, до якого звертаєтесь.

Спеціальні послуги

Індивідуальна примірка
Команда Rare Collection створила власну добірку з понад 20 нових автентичних сумок Hermès, що доступні до замовлення вже зараз. Деякі з них можна приміряти вже сьогодні у просторі сервісу. За індивідуальним запитом команда доставить до простору бажану модель з іншого департаменту.

Live-Shopping
Для тих, хто не має можливості завітати до простору в Києві, Rare Collection пропонує презентацію сумки у режимі реального часу. Під час відеодзвінка менеджер продемонструє бажану модель, детально розкаже про всі її особливості та відповість на запитання.

Доставка по всьому світу
Сервіс Rare Collection пропонує своїм клієнтам безкоштовну доставку для сумок Birkin, Kelly та Constance будь-яким кур'єрським сервісом або особисто. Персональний менеджер відправляється з сумкою прямо до вас. З турботою він презентує сумку та передає її до ваших рук.

Наразі персональна доставка можлива до Києва, Дубая, Абу-Дабі, Грузії, Казахстану, Вірменії, Узбекистану та країн Європи. Доставка за іншими напрямками здійснюється за індивідуальним запитом.

Департамент пошуку та доставки
Спеціальний департамент для колекціонерів продовжує свою роботу, доставляючи навіть такі моделі, як Birkin Faubourg та Kelly 28 Himalaya Niloticus Crocodile.

Звернутися до спеціального департаменту Rare Collection може кожний бажаючий — обробка запиту і пошук сумки здійснюється безкоштовно. Спеціалісти займаються пошуком моделей абсолютно різної складності, від класичних до надзвичайно рідкісних та унікальних предметів колекціонування.

Усвідомлюючи цінність вишуканих захоплень своїх клієнтів, консьєрж-сервіс гарантує їхню повну конфіденційність та автентичність кожного доставленого предмета. За індивідуальним запитом Rare Collection здійснює безплатну автентифікацію для сумок за допомогою міжнародного сервісу Bababebi.

Потрапити в простір у Fairmont Grand Hotel Kyiv можливо за попереднім записом, поки команда Rare Collection продовжує доставляти замовлення по всьому світу — зокрема персонально.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.